Telegram extinde fluxurile live pentru a gestiona spectatori nelimitați cu 8.0 actualizare

Sursa: Windows Central

Ce trebuie sa stii

  • Telegram a fost actualizat la versiunea 8.0.
  • Actualizarea adaugă suport pentru spectatori nelimitați de streamuri live.
  • Mai multe emoji-uri animate, noi opțiuni de redirecționare și o mână de alte funcții sunt livrate împreună cu actualizarea.

Telegram tocmai a primit o actualizare la versiunea 8.0. Actualizarea oferă suport pentru streamuri live fără limită pentru numărul de spectatori, o opțiune de ascunde numele expeditorului de media atunci când îl redirecționați și un panou de stickere puteți.

Telegram era deja una dintre cele mai populare aplicații de mesagerie disponibile, dar a câștigat mai mulți utilizatori atunci când oamenii au început să caute alternative la WhatsApp. De asemenea, a câștigat mai multe funcții care îl fac mai asemănător cu o rețea de socializare, cum ar fi streamingul în direct.

Producătorii Telegram au adăugat suport anterior pentru apelurile video de grup. Aplicația s-a extins de atunci pentru a accepta și streamuri live. începe un flux live într-un chat video într-un grup. Eliminarea limitelor de vizualizare pentru aceste fluxuri extinde efectiv capacitatea de difuzare a unui număr nelimitat de persoane. Limita anterioară pentru aceste tipuri de fluxuri era de 1.000 de persoane.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Redirecționarea mesajelor sunt acum mai multe opțiuni pe Telegram. ascunde numele sau legendele unui expeditor pe un mesaj media. De asemenea, puteți deselecta mesajele pentru a vă asigura că distribuiți doar ceea ce puteți.

Canalele unu-la-multe din Telegram permit persoanele să trimită mesaje și conținut într-un număr mare de abonați. Acum, oamenii pot derula prin canalele pe care le urmăresc fără a trebui să sară la lista de chat a aplicației. După ce ajungeți la sfârșitul noului conținut al unui canal, puteți trage în sus pentru a trece la următorul canal necitit.

Telegram a adăugat, de asemenea, suport pentru autocolante în tendințe cu actualizarea versiunii 8.0. Aceasta vă ajută să găsiți autocolante care sunt populare și de actualitate. Într-o altă funcție legată de autocolant, Telegram poate afișa acum o stare de „alegerea unui autocolant” în partea de sus a ecranului. Similar cu o stare care le permite oamenilor să știe că tastezi, această nouă funcție arată că răsfoiești stickere.

Dacă vă aflați într-un canal de multe persoane sau mesaje, este ușor să pierdeți evidența a ceea ce ați ratat. O nouă funcție din Telegram vă arată câte comentarii necitite există într-un canal.

În cele din urmă, Telegram a adăugat mai multe emoji-uri animate, inclusiv o persoană care tricotează, o floare înflorită și un high five.

Telegramă

Telegram este o aplicație populară de mesagerie și comunicare care este disponibilă pe toate platformele majore. Cea mai recentă actualizare a acestuia elimină limita pentru spectatorii de streamuri live.

  • Gratuit la Telegram

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here