Teenage Mutant Ninja Turtles se alătură în curând la Injustice 2 pe Xbox și PC.

Cu toate acestea, pe măsură ce suplimentele se termină, Warner Bros. Interactive a dezvăluit ultimii trei luptători. Atom, Enchantress și Teenage Mutant Ninja Turtles vor alătura jocului în curând. juca ca The Atom încă din 12 decembrie 2017. Dezvoltatorii reușesc întotdeauna să nu surprindă cu luptători neaștepți, dar Teenage Mutant Ninja Turtles trebuie să fie de departe cei mai mari.

Atom este un număr împărtășit de mai mulți eroi ficționali din universul DC Comics. Totuși, nu este clar cine aceasta versiune de The Atom. La fel ca Ant-Man din Marvel Comics, Atom are capacitatea de a-și crește și micșora corpul și alte obiecte.

Spre deosebire de The Atom, Enchantress este un ticălos. Personajul a devenit destul de popular în zilele noastre, după ce a fost prezentată ca principalul antagonist în filmul „Suicide Squad”. Vrăjitoarea are multe povești de origine, în funcție de locul în care te uiți, dar de obicei urmează ca June Moone să fie blestemată de un obiect magic sau posedată de un spirit rău.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Doar în cazul în care nu sunteți familiarizat cu emblematicele Țestoase Ninja Teenage Mutant, acestea sunt patru țestoase mutante numite după artiștii Renașterii. Au fost antrenați de figura tatălui lor de șobolan în stilul de luptă al ninjutsu. Frații locuiesc în canalizarea orașului New York și luptă împotriva criminalității atunci când nu mănâncă pizza.

Injustice 2 este continuarea lui Injustice: Gods Among Us și le permite jucătorilor să construiască și să crească la nivel de personaje DC Comics preferate. Titlul prezentat o selecție masivă de eroi și răufăcători care continuă să crească. Jocul este și Xbox One X Enhanced. Dacă vă place jocurile de luptă, asigurați-vă că le verificați la comercianții cu amănuntul.

  • Vezi la Microsoft
  • Vezi pe Amazon
  • Vezi la GMG

Fii cu ochii pe WindowsCentral.com/Gaming pentru toate cele mai recente jocuri, accesorii, știri și recenzii pentru Xbox și Windows 10!

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here