Technomancer este ultima clasă dezvăluită pentru Outriders și ocupă un rol atât de necesar.

Sursa: Square Enix

La prima vedere la Outriders, noul shooter co-op de la People Can Fly, am avut o gustare a trei din cele patru clase care vor fi disponibile. Fiecare avea un set unic de superputeri violente și utile care completează jocul de arme. A patra clasă a fost ținută sub secret, dar pare a fi o combinație reală de superputeri și joc de arme.

Clasa finală s-a dezvăluit că se numește Technomancer și, deși este cea mai puțin strălucitoare din punct de vedere fizic dintre cele patru puteri, vă permite să invoci o varietate de arme și arme din aer. Descrierea oficială spune că jucătorul poate „controla tehnologia”, dar, în practică, devine mai mult despre evocarea ordonanțelor și a armelor în plină luptă. Uneori sunt mai puternice decât armele reale pe care le veți ridica pe parcurs.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Pe hârtie, aceasta ar putea părea o clasă de bază de spart, dar în practică, este de fapt cea mai dificilă. Am avut șansa de a juca cu Technomancer câteva ore și cel mai surprinzător aspect este modul în care existența lui poate schimba strategia unei echipe. Trebuie să nu jucăm câteva ore cu noua clasă și iată ce am găsit.

Cum este jocul Technomancer?

Sursa: Windows Central

Într-o previzualizare pe care eu și colegul scriitor Matt Brown am participat la începutul acestui an, am putut să verifice primele trei clase: Pyromancer, Trickster și Devastator. Fiecare se încadrează într-un arhetip de clasă de joc ușor de definit. Pyromancer acționat ca clasa ta clasică de daune DPS; Trickster-ul a fost clasa ta de avarie de tip scout de intrare și ieșire; iar Devastatorul a fost tancul tau. Asta a făcut ca jocul cu acele seturi de abilități să fie familiar. Cel puțin, oamenii care au jucat jocuri de luptă grele bazate pe echipe pot sări în oricare dintre aceste trei clase cu o idee despre cum să le joace, cu unele abateri la stiluri de joc mai specifice.

The Technomancer este o altă poveste. A fost construită ca o clasă versatilă, permițând jucătorii să modifice echipamentul pentru a fi suportat, control al mulțimii, fie o clasă grea care provoacă multe daune. Am ajuns să mă joc cu diferite strategii, dar am constatat că cea mai utilă a fost ca suport. Technomancer este singura clasă care poate vindeca alți membri ai partidului, ceea ce a devenit un atu imens atunci când este combinat cu dificultatea creșterii sistemului World Tier al jocului.

Cu toate acestea, dacă vă aflați între bătălii (sau puteți găsi doar un moment liber când inamicii nu căutați, puteți oricând să schimbați trusa schimbând la ceva cu mai mult control la mulțimii). elimina hoarde de inamici de nivel scăzut cu artilerie super grea - un lansator de rachete portabil sau două turnulețe diferite pe care trebuie să le plasați la sol - sau cu ordonanțe precum grenade pe care le puteți arunca la un moment dat. Unul mi-a permis să îngheț inamicii pe o rază apropiată, ceea ce a fost grozav pentru a mă dezlega de la o întâlnire.

Jocul Technomancer conține multe încercări și erori. Desigur, demoists ne-au pornit la nivelul 30 cu toate abilitățile deblocate, așa că am avut ceva de făcut, dar odată ce am încercat pe toate, tot nu a fost simplu. Deseori m-am trezit să-mi modific echipamentul în funcție de ceea ce avea nevoie de echipa mea (chiar dacă în previzualizare, cu toții am jucat Technomancer). Uneori, unul dintre noi și-ar asumă responsabilități de vindecare, în timp ce alții ar căuta mai multe daune pe rază lungă. Întrucât puteai alege între două abilități elementare — Toxic, care pulveriza acid și Cryo, care îngheța inamicii — era mult loc pentru reumplere.

La fel ca în multe clase, există loc pentru a combina anumite abilități împreună. Adesea înghețam inamicii în imediata apropiere și apoi puneam o turelă în fața lor. A rămâne cu colegii tăi ajutați, de asemenea, să faci mai multe combo-uri, ceea ce este util mai ales odată ce mini-șefii să joace.

Concluzie: Ce adaugă Technomancer?

Sursa: Square Enix

Acum că toate cele patru clase au fost dezvăluite, avem o idee mai bună despre sistemul pe care People Can Fly l-a construit în Outriders. În timp ce fiecare clasă are propria sa specialitate, există încărcături mai specifice cu care vă puteți juca în fiecare dintre aceste clase. Mai important, poți comunica cu colegii tăi pentru a-ți da seama de rolurile. Existența Technomancer-ului în comparație cu celelalte clase asigură un rol gol va fi întotdeauna ocupat. Este versatil, așa că poți folosi pentru a ajuta la vindecare, pentru a provoca daune agresive sau pentru controlul mulțimilor.

Technomancer este pentru jucătorul care va umple sau gaură într-o dinamică de echipă și care, de asemenea, vrea să invoce lansarea de rachete din aer. Conține mulțimi.

Una peste alta, arată că cele patru clase sunt menite să se echilibreze reciproc și să încurajeze cooperarea coechipierilor într-un mod dincolo de a vă asigura că vă îndreptați cu toții către inamicii corecte pe câmpul de luptă. Acestea nu sunt doar patru clase simple care vă permit să jucați așa cum sunt doar. Sistemul este mai complicat decât atât, deoarece jucătorii pot elabora strategii între ei. De asta are nevoie de orice joc bazat pe petreceri, indiferent daca joci cu AI sau cu prietenii.

Outriders este programat să lanseze Holiday 2020 pentru PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series x, PC și Stadia.

Porniți

Outriders

Cooperare cu trei jucători pe care o așteptați

Vrei superputeri într-un cadru SF distopic? Vrei cooperare cu trei jucători? Outriders, IP-ul original de la People Can Fly, ar putea fi jocul pe care îl căutați.

  • 60 USD pe Amazon
  • 60 USD la Best Buy
  • 60 USD la Walmart

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here