Techland spune că Dying Light 2 este încă „în stare bună”, în ciudate rapoarte recente

Sursa: Techland

În ciuda rapoartelor contrare, Dying Light 2 continuă să avanseze conform planului.

Ola Sondej, senior PR manager la dezvoltatorul Techland, a declarat pe Twitter că jocul „înainte” și este într-o formă „bună”.„Acesta este un răspuns la un raport prezentat pe Polski Gamedev, care susținea că producția a avut probleme.

Raportul este scris în poloneză, așa că este greu de evaluat exact ce se spune (din păcate, nu există polonezi din personalul aici). Cu toate acestea, practic citează mai multe surse anonime din interiorul Techland care spun că echipa se confruntă cu unele probleme. Ei vorbesc despre lucruri precum intervenția executivului și ciocniri între superiori. De asemenea, părea să confirme zvonurile de lungă durată că studioul va fi găsit de Microsoft.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Sondej a scris pe Twitter că jocul este încă în lucru că orice declarații despre multe și multe altele de la Microsoft sunt false.

În cazul în care v-ați întrebat, Techland nu a fost doritonat de un alt editor. Sunt încă un studio independent și vom livra Dying Light 2 pe PC, Xbox One și PlayStation 4.

— Ola Sondej (@olasondej) 6 mai 2020

În timp ce vă atrag atenția, dezvoltarea Dying Light 2 merge înainte, jocul este într-o formă bună (și pe mâini bune), așa că nu vă faceți griji. Vita de vie.

— Ola Sondej (@olasondej) 6 mai 2020

Au existat o mulțime de întrebări în legătură cu Dying Light 2, care a fost amânată în ianuarie, fără a fi anunțată sau nouă fereastră de lansare. De asemenea, nu au fost știri de la dezvoltatorul Techland despre situație. Pandemia actuală, care a întârziat o mulțime de jocuri, ar putea fi, de asemenea, un factor. Articolul Polski Gamedev spune că este puțin probabil să fie lansat în ceea ce este 2020, ce pare probabil.

Există un DLC pentru primul Dying Light, numit Hellraid, care urmează să apară în această vară dacă aveți nevoie de mai mult conținut nou.

Între timp, puteți consulta previzualizarea jocului de la Gamescom 2018, dacă produsul final se aseamănă cu previzualizarea, jocul zombie parkour este setat să uimească.

De asemenea, puteți precomanda Dying Light 2, așa cum am observat, nu există încă o dată de lansare pentru el.

Parkour!

Lumina pe moarte 2

Pentru când iese

Dying Light 2 preia sistemul de luptă cu zombi parkour din primul joc și îl extinde foarte mult. Nu există nicio fereastră de lansare setată pentru joc, dar puteți încă precomanda.

  • 60 USD pe Amazon

Xbox

Principal

  • Ce este Xbox Game Pass?
  • Cele mai bune televizoare 4K pentru Xbox Series X și S
  • Căști Xbox One obligatorii
  • Căștile noastre fără fir Xbox One preferat
  • Cele mai bune jocuri Xbox viitoare pentru 2021
  • Xbox One X vs. Xbox Series S

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here