Team Fortress 2 poate avea 14 ani, dar încă mă întorc pentru mai multe

Sursa: Supapă

Team Fortress 2 (TF2) shooter-ul de clasă gratuită de la Valve a trecut prin moment grele recent. Pe ultimele lor luni, jocul s-a confruntat cu o problemă serioasă de hacker (o actualizare recentă a ajutat la remedierea ei în mod semnificativ). În plus, jocul nu a primit nicio actualizare majoră de la patch-ul Jungle Inferno din 2017, lăsând pe mulți să se întrebe dacă TF2 va primi vreo dată piese semnificative de conținut nou.

Fiind cineva care joacă acest joc din 2010, este o mare dezamăgire să vă uitați la TF2 cum face acest lucru. Acestea sunt spuse, mă întorc în continuare la joc frecvent, în ciuda vârstei sale de 14 ani - și conform diagramelor oficiale Steam, la fel sunt peste 100.000 de jucători în mod constant. Iata de ce.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Gameplay-ul are o profunzime incredibilă

Sursa: CobaltGemini pe DeviantArt

Principalul lucru care mă ține pe mine și pe mulți jucători atrași de TF2 este profunzimea sa incredibilă de joc. Cele nouă clase ale jocului (Scout, Soldier, Pyro, Demoman, Heavy, Engineer, Medic, Sniper și Spy) au fiecare puncte tari și puncte slabe definite, precum și plafonul de abilități de a învăța cum să maximizezi primul, minimizându-l pe cel din urmă cu mișcarea, scopul simțul jocului sunt aproape infinite. Jucătorii pot învăța cum să efectueze sărituri cu rachetă iscusiți, care le permit să vândă să rămână mobili și să profite la maximum de daunele provocate de stropire; Inginerii trebuie să citească câmpul de luptă și să decidă unde să-și construiască clădirile și când să se retragă de la o împingere a inamicului; Spionul trebuie să-și dea seama cum să se miștească în siguranță în spatele liniilor inamice și apoi să iubească cu o înjunghiere sau două în spate când este momentul potrivit. Pe lângă aceste principii de bază, există și o mulțime de deblocări de arme bine echilibrate pentru fiecare clasă, care le permite jucătorilor să creeze echipamente care să se potrivească stilului lor personal de joc.

Gameplay-ul lui TF2 este bogat în profunzime, mai mult decât orice alt shooter bazat pe clasă.

Gameplay-ul lui TF2 subliniază, de asemenea, multă muncă în echipă (la urma urmei este în nume), probabil mai mult decât alte shootere bazate pe clasă. Pe lângă reducerea la minimum a punctelor slabe cu propriile tale abilități, tu și colegii tăi poți baza unul pe celălalt pentru a face acest lucru. De exemplu, aruncătorul de flăcări al lui Pyro este perfect pentru a găsi spioni invizibili care sunt pe cale să doboare un inginer prietenos prea concentrat pe clădirile lui pentru a-i păzi spatele. Clasă prima linie precum Hea, Soldier și Demovy la protejarea Medicului, astfel încât să poată vindeca echipa și să construiască un UberCharge de invincibilitate care poate fi folosit pentru împingeri eficiente sau apărări puternice. Sniperul poate alege ținte de mare valoare, ca alți luneți, medici și grei, astfel încât să fie eliminate sau oarecare presiune pe echipă.

În cele din urmă, există o grămadă de profunzime de joc individual și la nivel de echipă în care să vă afundați dinții în TF2, iar ceea ce am discutat mai sus este doar vârful aisbergului. Chiar și după ce am jucat acest joc timp de 11 ani, mă distrez în continuare să învăț noi strategii, să încercăm noi echipamente și să cooperez cu colegii mei de echipă.

Jocul emană farmec

Sursa: Supapă

Un alt motiv important pentru care îmi place să mă întorc la TF2 este că jocul este plin de farmec. Fiecare dintre clase sunt personalități unice susținute de zeci de linii de dialog cu voce imaculată și fiecare dintre ele este amuzantă. Alți shooter-uri bazate pe clasă au, de obicei, un personaj care îmi care îmi place, dar nu am jucat încă unul în care să mă fi îndrăgostit de toată distribuția, așa cum am făcut-o cu TF2.

Direcția artistică stilistică a jocului a îmbătrânit, de asemenea, ca un vin bun, ceea ce nu este ceva ce nu poți spune despre jocurile lansate în 2007. Există o mulțime de articole cosmetice, cum ar fi batjocuri, piei, pălării și accesorii pe care le puteți obține, de asemenea, permițând personalizarea profundă a caracterului. Unele produse cosmetice contrastează cu stilul artistic al jocului, dar în general, cantitatea de opțiuni de personalizare pe care jucătorii îi îngrijesc în TF2 este minunată.

Comunitatea lui TF2 este stelară

Sursa: Supapă

În cele din urmă, îmi place comunitatea care are un format în jurul TF2 și îmi place mereu să revin la ea. Există o mulțime de servere gestionate de comunitate disponibile care fac o treabă minunată de a face față hackerilor și suferinților și, din experiența mea, mulți jucători sunt prietenoși și primitori atât cu jucătorii noi, cât și cu cei veterani. Comunitatea are, de asemenea, un subreddit popular care are o mulțime de discuții prietenoase și o mulțime de meme-uri. Este pur și simplu distractiv să faci parte din baza de jucători a jocului și, după ce am experimentat câte de neplăcute pot fi multe alte comunități de jocuri, am ajuns să apreciez asta foarte mult.

Comunitatea TF2 este excelentă și îmi place să fac parte din ea.

Comunitatea TF2 este, de asemenea, plină de indivizi incredibil de talentați. Fanii au creat articole cosmetice noi minunate pentru joc (cu aprobarea și implementarea oficială a Valve!) de ani de zile, iar oamenii au creat și câteva moduri de joc personalizate dulci. De exemplu, Freak Fortress confruntă un întreg server cu un singur jucător care controlează un șef superputernic, în timp ce Dodgeball generează rachete critice de căutare a căldurii pe care jucătorii trebuie să le arunce unul la altul cu clasa Pyro. Aceste tipuri de moduri de joc personalizate oferă o experiență alternativă excelentă dacă pot să luați o pauză de la TF2 normal și nu vă puteți recomanda să încercați suficient.

Gânduri final

La sfârșitul zilei, mă întorc în continuare la TF2, în ciuda secetei de actualizare și a problemelor legate de hackeri, din cauza excelenței jocului său, a farmecului personajelor și a stilului său și a comunității minunate a jocului. Ai jucat TF2?? Dacă nu, plănuiți să încercați? Să-mi dai de veste. Este cu ușurință unul dintre cele mai bune jocuri pentru PC disponibil în ciuda vechimii sale, așa că nu-l trece cu vederea. De asemenea, dacă puteți încerca un joc similar care are suport oficial mai frecvent din partea dezvoltatorilor, verificați Overwatch.

Cel mai bun shooter bazat pe clasă disponibilă

Team Fortress 2

Vechi dar bun

Gameplay-ul, farmecul și comunitatea uimitoare ale Team Fortress 2 îl fac unul dintre cele mai bune jocuri create vreodată, chiar și după 14 ani.

  • Gratuit pe Steam

O alternativă modernă

Overwatch

Cavaleria e aici!

Overwatch este un shooter competitiv bazat pe echipe, plasat într-o lume futuristă. Este puternic inspirat de TF2 și este o alternativă excelentă dacă este ceva cu sprijin mai frecvent pentru dezvoltatori.

  • 54 USD pe Amazon
  • 60 USD la Microsoft

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here