Tales of Arise pentru Xbox: data lansării, trailerul de joc și tot ce știm

Sursa: Bandai Namco

Fanii JRPG ar trebui să cunoască bine seria Tales. De când primul titlu a ajuns pe PlayStation originală în 1997, seria Tales a oferit experiențe RPG unice care împletesc lumi vibrante, povești emoționante și personaje convingătoare pentru a forma unele dintre cele mai bune JRPGS pe orice platformă.

În afară de relansarea Tales of Vesperia, proprietarii Xbox nu au putut experimenta această serie bogată - până acum, adică. Iată tot ce trebuie să știi despre viitoarele Tales of Arise.

Sari la:

 • Ce este Tales of Arise?
 • Detalii de luptă
 • Va avea scene animate?
 • Diferența dintre versiunea Xbox One și Xbox Series X?
 • Pot face upgrade la versiunea Xbox One?
 • Trebuie să joc și alte jocuri Tales?
 • Există multiplayer?
 • Data de lansare

Ce este Tales of Arise?

Tales of Arise are loc atât în ​​​​lumea medievală a lui Dahna, cât și în lumea mai modernă a lui Rena. Timp de 300 de ani, tehnologia superioară a Renei și utilizarea magiei i-au permis să exploateze resursele lui Dahna și să-și forțeze oamenii să fie sclavi. Jucați în rolul lui Alphen, care vine din Dahna, și Shionne, care provine din Rena. Pentru a-i elibera pe oamenii din Dahna și a-și schimba soarta, cei doi eroi trebuie să formeze sau alianță.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Mod de joc Tales of Arise: la ce să te aștepți de la luptă

Sursa: Bandai Namco

Jocurile Tales sunt RPG-uri de acțiune, dar Tales of Arise a revizuit complet sistemul de luptă, păstrând în același timp jocul Tales clasic. Jucătorii preia controlul asupra unui personaj din grup și pot sări între membrii grupului după bunul plac, în timp ce AI preia controlul asupra celorlalte personaje.

Așteptați-vă ca fiecare membru al partidului să aibă stiluri de atac diferite. De exemplu, Shionne continuă să lupte la distanță lungă și folosește o armă pentru a ataca, în timp ce lui Alphen nu îi este frică să se apropie cu o sabie. Celor doi eroi li se vor alătura și alți membri ai partidului, inclusiv un mag pe nume Rinwell și un artist marțial pe nume Law. Toate acestea se întâmplă în timp real și mențin acțiunea rapidă și furioasă. Evitați, rostogoliți și efectuați mișcări speciale doar prin apăsarea unui buton.

Pentru a se angaja în luptă în Tales of Arise, jucătorii trebuie să se apropie de un inamic din lumea de deasupra, care va trece fără probleme în spațiul de luptă. Pare a fi cel mai rapid joc Tales de până acum.

Nou în Tales of Arise sunt Boost Attacks și Boost Strikes. Boost Attacks sunt abilități de sprijin care măresc statistice pentru toți membrii grupului, în timp ce Boost Strikes sunt mișcări speciale care implică mai multe personaje. Mystic Artes, finalizatori puternici care sunt unici pentru fiecare membru al partidului, fac de asemenea sau întoarcere.

Will Tales of Arise prezintă scene animate?

Sursa: Bandai Namco

Tales of Arise rulează pe Unreal Engine 4, așa că sunt sens ca dezvoltatorii să dorească să profite din plin de el, dar cum rămâne cu scenele animate 2D pe care îi îngrijesc pe fanii cunosc și le iubesc? Credincioșii poveștilor pot fi siguri că vor reveni în mare măsură. Scenele animate Tales of Arise sunt dezvoltate de Ufotable, studioul pe care mulți fani anime îl vor recunoaște ca fiind cel din spatele Demon Slayer.

Care este diferența dintre versiunea Xbox One și versiunea Xbox Series X?

Sursa: Bandai Namco

Producătorul Tales of Arise, Yusuke Tomizawa, a confirmat într-un interviu acordat Famitsu că Tales of Arise va avea două moduri vizuale pe Xbox Series X – unul care acceptă rezoluția 4K și unul care prioritizează performanța – iar jucătorii pot alege pe care îl preferă. Nu știe încă dacă aceste opțiuni vor fi disponibile în timpul jocului pe Xbox Series S sau Xbox One.

Pot face upgrade la versiunea Xbox One a Tales of Arise la versiunea Xbox Series X?

Sursa: Bandai Namco

Da, poti! Jucătorii care asigură onează Tales of Arise pe Xbox One pot face upgrade la versiunile de nouă generație, gratuit.

Trebuie să joace celelalte jocuri Tales pentru a înțelege povestea?

Sursa: Bandai Namco

nu! Jocurile Tales împărtășesc numele Tales și sisteme de luptă, dar nu multe altele. sări direct în acest nou joc fără cunoștințe anterioare despre Tales.

Există multiplayer în Tales of Arise?

Sursa: Bandai Namco

Jocurile Tales anterioare au permis jucătorilor suplimentari să preia controlul asupra altor membri ai grupului în timpul luptei. Nu este cazul în Tales of Arise - este strict o afacere cu un singur jucător.

Data lansării Tales of Arise

Sursa: Bandai Namco

Anunțat inițial în 2019, Tales of Arise a fost inițial programat pentru lansarea în 2020, dar a fost amânat din cauza evenimentelor mondiale actuale. Acum ajunge pe Xbox One, Xbox Series X și Xbox Series S pe 10 septembrie 2021. Există câteva versiuni ale jocului pe care jucătorii le pot precomanda dacă doresc. Există o ediție digitală Deluxe care include un pachet de aventurier în joc și un pachet de călătorie premium, dacă precomandați, veți primi și costume pentru Alphen și Shionne, produse alimentare, rețete de gătit și o aripă. accesoriu ținută tematică.

Există, de asemenea, o ediție de colecție disponibilă exclusiv pe site-ul web Bandai Namco, care include o coloană sonoră fizică, o carte de artă cu coperta cartonată de 64 de pagini și o figură exclusivă de 7 inchi Alphen și Shionne.

Preia controlul asupra soartei tale

Tales of Arise

Începe o nouă poveste

Alăturați-vă lui Alphen și Shionne într-o călătorie epică în următoarea intrare interesantă din seria Tales.

 • 60 USD pe Amazon
 • 60 USD la Best Buy
 • 60 USD la Walmart

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here