Demo-ul Tales of Arise este acum disponibil pentru Xbox, vă permite să încercați jocul devreme

Sursa: Bandai Namco Entertainment

Ce trebuie sa stii

  • Tales of Arise este cel mai recent joc din seria JRPG „Tales of” de lungă durată și va fi lansat în mai puțin de o lună.
  • Înainte de lansare, Bandai Namco a renunțat la demo-ul oficial Tales of Arise pentru a vedea ca jucătorii să poată.
  • Demo-ul le permite jucătorilor să sară într-o porțiune organizată din Tales of Arise pentru a avea o impresie despre joc și este gratuit să facă acest lucru.
  • Joacă demonstrația pentru a fi mai entuziasmat de Tales of Arise sau vezi despre această agitație și poți câștiga sau recompensă în jocul pentru joc.

Orice fan JRPG este probabil cu ochii pe Tales of Arise, cel mai recent titlu dintr-o serie care a promovat unele dintre cele mai bune JRPG din 1997. Tales of Arise sosește oficial în mai puțin de o lună, dar dacă nu poți aștepta atât de mult (sau dacă ești pe gard), acum poți descărca și reda demo-ul oficial Tales of Arise. Demo-ul oferă o mini-experiență organizată în Tales of Arise, permițând jucătorilor să guste ceea ce oferă multe jocuri fără a oferi prea mult. Există, de asemenea, un nou trailer de văzut.

Demo-ul Tales of Arise este acum disponibil pentru platforma de a alege și vă permite să jucați sau porțiune modificată a jocului. Niciunul dintre progresele dvs. sau informațiile dvs. din demo nu se vor traduce în jocul real, dar oricine completează demonstrația și apoi apoionează jocul complet va putea valorifica gratuit "Vacation Hootle" când începe să joace. Asigurați-vă că alegeți demo-ul potrivit pentru consola dvs., deoarece există demonstrații separate pentru consolele Xbox One și Xbox Series X|S (din moment ce Tales of Arise alege să nu folosească sistemul de livrare inteligentă fără întreruperi de la Microsoft).

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

După ce ați jucat demo-ul Tales of Arise, jocul complet este disponibil momentan pentru precomandă, cu trei ediții din care să alegeți. Tales of Arise se lansează oficial în septembrie. 10, 2021 pentru Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, PC, PS5 și PS4.

Tales of Arise urmărește poveștile a doi pentru puțin probabil, Alpen și Shionne, care lucrează a decide soarta națiunii calomniate și exploatate Dahna. Un JRPG cu lume deschisă, Tales of Arise prezintă imagini elegante și chiar o luptă mai elegantă, în care fiecare persoană care se îngrijește de călătorește cu tine joacă un rol cheie în bătălii. Cei care iubesc genul JRPG trebuie neapărat să fie cu ochii pe Tales of Arise, dar ceea ce am văzut despre jocul arată că ar putea chiar să aibă ceea ce este necesar pentru a se alătura listei noastre cu cele mai bune jocuri Xbox.

Sursa: Bandai NamcoBandai Namco Entertainment și Bandai Namco Entertainment

Proba

Tales of Arise Demo

Un gust de Arise

Tales of Arise este chiar după colț, dar puteți deja să vedeți ce sunt oferite jocul cu demo, disponibil acum. Joacă demo-ul Tales of Arise pentru a câștiga Vacation Hootle pentru jocul complet.

  • Gratuit la Microsoft (Xbox One)
  • Gratuit la Microsoft (Xbox Series X|S)

Începe o nouă poveste

Tales of Arise (precomandă)

Preia controlul asupra soartei tale

Alăturați-vă lui Alphen și Shionne într-o călătorie epică în următoarea intrare interesantă din lunga serie JRPG Tales. Tales of Arise este disponibil pentru precomanda acum, cu mai multe ediții din care să alegeți.

  • 60 USD la Microsoft (Xbox)
  • 60 USD pe Amazon
  • 60 USD la Best Buy

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here