Aruncă o privire la noul controler DualSense, care se lansează alături de PS5

Sursa: Sony

Ce trebuie sa stii

  • Specificațiile și caracteristicile PlayStation 5 au fost dezvăluite anterior și rulează la 10.28 TFLOPS.
  • Acum am văzut prima noastră privire bună asupra controlului DualSense.
  • Dispune de feedback haptic, declanșatoare adaptive și multe altele.

DualShock 5, acum numit oficial DualSense, a fost dezvăluit de Sony în această marți aleatorie. După cum sa indicat în rapoartele anterioare, DualSense arată mult ca predecesorul său, cu puțini, după ce au fost notabile - deși din păcate, are încă un aspect simetric. Acesta este controlul oficial pe PlayStation 5.

Știam deja că va avea feedback haptic pentru a înlocui tehnologia de rumble anterioare și declanșatoarele adaptive, astfel încât să puteți simți senzația tactilă a oricărei acțiuni pentru care o desfășurați în joc, dar restul a rămas un mister. Din ce brevete au fost descoperite, Sony plănuia să ofere lui DualSense capacitatea de a citi date biometrice și de a fi compatibil cu PS4. Se pare că nu este cazul, cel puțin despre care știm. Totuși, adaugă un microfon încorporat, așa că e grozav.

Pentru butoane, veți observa că nu mai există un buton „Partajare” așa cum am avut cu DualShock 4. Nu vă faceți griji - nu va dispărea. De fapt, ne-am bazat pe succesul butonului Partajare, primul nostru din industrie, pentru a vă oferi o nouă funcție de buton „Creați”. Cu Create, suntem din nou pionieri în noi modalități prin care jucătorii pot crea conținut de joc epic pe care să îl împărtășească lumii sau doar să se distreze singuri. Vom mai multe detalii despre această funcție avea pe măsură ce nu apropiem de lansare.

Se pare că Sony păstrează touchpad-ul găsit pe DualShock 4, dar a schimbat poziția barei luminoase. Să sperăm că Sony a găsit o modalitate de a nu consuma bateria, deoarece aceasta a fost o plângere comună cu DS4. DualSense va fi încărcat printr-un port USB-C aflat în partea controlerului, ceea ce este mai mult decât poate spune pentru viitorul controler Xbox Series X, care încă folosește bateriile AA din anumite motive.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Cu excepția oricăror întârzieri sau lipsuri de producție din cauza COVID-19, Sony se așteaptă ca PlayStation 5 să lanseze sărbătoarea 2020 alături de Xbox Series X de la Microsoft. Nu se știe cât va costa, iar momentan nu este disponibil pentru precomandă. Încă mai caut un PS4? Asigurați-vă că consultați acum turul nostru cu cele mai bune oferte PS4.

PlayStation 5

Principal

  • PlayStation 5: Tot ce știm până acum
  • PS5 vs. Xbox Series X: Cum se compară
  • Specificații PS5: Ce este în PlayStation de nouă generație
  • Vor funcționa jocurile PS4 pe PlayStation 5??

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here