Aruncă o privire completă la harta Battle Royale „Blackout” a Call of Duty: Black Ops 4”,

Următoarea intrare din renumita franciză de shooter a Activision, Call of Duty, a fost dezvăluită oficial înainte de lansarea programată în această toamnă. Call of Duty: Black Ops 4 va reînvia seria preferată de fani, îmbrățișând pe deplin succesul său multiplayer, în timp ce explorează noi moduri online, cum ar fi „Zombies”. Un mod Battle Royale numit „Blackout” face, de asemenea, parte din pachet.

Astăzi, Activision a dezvăluit harta enormă pe care se desfășoară modul Battle Royale. Deși detaliile exacte despre Blackout sunt neclare, știm că poți juca fie singur, ca o echipă sau doi, fie ca o echipă de patru. Harta ar trebui să fie cea mai mare din istoria Call of Duty. Fanii serialului vor recunoaște zone precum Estates și Nuketown.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Ești interesat de abordarea battle royale de la Call of Duty 4?? Crezi că poate concura cu Fortnite și PlayerUnknown's Battlegrounds?? Anunță-ne.

  • Vezi pe Amazon
  • Vezi la Microsoft Store

Fii cu ochii pe WindowsCentral.com/Gaming pentru toate cele mai recente jocuri, accesorii, știri și recenzii pentru Xbox și Windows 10!

Este posibil să câștigăm un comision pentru achiziții folosind link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here