AT&T vinde carduri microSD compatibile cu Windows Phone? Hmmm..

Ultima dată când ne-am verificat cu Microsoft la Barcelona, ​​nu au avut multe de spus despre problema cardului de stocare extensibil cu Windows Phone. Amintiți-vă acel fiasco, în care AT&T/Samsung spuneau că puteți adăuga memorie și Microsoft spune că nu puteți, apoi AT&T s-a inversat? Mai târziu, Microsoft a promis o listă de carduri compatibile și din impresia noastră și nu glumim, se pare că de fapt au uitat de întreaga problemă. (Când am vorbit cu Sandisk, ei nici măcar nu erau conștienți că era o problemă, huzzah).

Acum am aflat că AT&T vinde (vinde) carduri microSD de 16 GB care sunt compatibile cu Samsung Focus. Hei, din câte știm, acestea ar putea funcționa ca o mare majoritate a cărților. Dar suntem, de asemenea, destul de încrezători că acestea nu sunt „aprobate” de Samsung sau Microsoft și că acesta este probabil doar un accident de înregistrare (în plus, mult noroc la schimbarea cardului Surround!). La naiba, nici măcar nu suntem siguri de cât timp a fost listat...dar punem pariu că a fost de ceva vreme.

Oricum, luați în considerare acest avertisment corect - nimic nu s-a schimbat pe partea de stocare extensibilă pentru Windows Phone.

Sursa: AT&T; Mulțumesc, Lokitoth, pentru atenție

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here