T-Mobile raportează cea mai mare creștere trimestrială din istoria companiilor

T-Mobile tocmai și-a anunțat raportul financiar al treilea trimestru din 2014, care arată o creștere puternică în mai multe domenii. Transportatorul a raportat cel mai mare trimestru de creștere din istoria companiilor, adăugând 2.3 milioane de bani doar în treilea trimestru. În plus, compania raportează că și-a atins deja obiectivul de la sfârșitul anului pentru acoperirea LTE, acoperind deja 250 de milioane de americani și țintește 300 de milioane până la sfârșitul anului 2015. Compania a mai spus că veniturile din servicii au crescut cu 10.6 la sută de la an la an la 5 USD.7 miliarde.

În ceea ce privește machiajul specific de creștere, T-Mobile raportează că a avut 1.4 milioane de adăugări nete postplătite de marcă, precum și 411.000 de adaosuri nete preplătite de marcă.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

T-Mobile a fost destul de agresiv cu inițiativa sa de „un-carrier” în ultima vreme, iar această vigoare par să fie răsplătită pentru companie, deoarece continuă să adauge un număr record de achiziții.

Vorbind despre creșterea rapidă a companiilor în acoperirea LTE, Neville Ray, Chief Technology Officer al T-Mobile, a spus următorul:

„Înainte de termen” a devenit o temă recurentă aici. Începând de astăzi, 250 de milioane de americani pot experimenta cea mai rapidă rețea 4G LTE la nivel național din America. Nicio altă echipă de rețea din țară nu poate lumina noi progrese în rețea atât de repede. Am văzut asta cu lansarea inițială a rețelei noastre LTE – am atins acoperirea la nivel național cu luni înainte de termen. L-am văzut cu disponibilitatea la nivel național a Voice over LTE (VoLTE) la doar trei luni după lansarea inițială în Seattle.

În ceea ce privește restul anului 2014, transportatorul spune că se așteaptă să încheie anul puternic și este greu de argumentat împotriva așteptărilor.

Comunicatul de presă completă poate fi găsit mai jos.

Sursa: T-Mobile, T-Mobile

T-Mobile US raportează rezultatele pentru cel de-al treilea trimestru 2014, cel mai bun trimestru din toate timpurile de adăugări nete postplătite de marcă și de creștere a veniturilor din servicii procentuale de două cifre

Repere ale trimestrului III 2014:

 • Cel mai mare trimestru de creștere din istoria T-Mobile:
 • Cel mai bun trimestru de adăugări nete postplătite de marcă – 1.4 milioane
 • Rețeaua de telefonie postplătită de marcă se adaugă cu peste 1, la un trimestru peste trimestru.2 milioane
 • Netul preplătit de marcă crește de peste patru ori față de trimestrul anterior, la 411.000
 • 10 milioane de ultimele în total adăugați în 6 trimestru – 2.3 milioane numai în al treilea trimestru
 • Veniturile din servicii au crescut cu 10.6% de la an la an la 5 USD.7 miliarde
 • Cele mai bune facturări medii per utilizator (ABPU) de 61 USD.59, în sus cu 4.2% de la an la an
 • EBITDA ajustat de 1 USD.35 de miliarde, constantă de la an la an, afectată de creștere a recordului clienților

Cu cea mai rapidă rețea 4G LTE la nivel național:

 • S-a atins deja obiectivul de la sfârșitul anului de a acoperi 250 de milioane de americani - țintând 300 de milioane în 2015
 • Lansarea agresivă a LTE în bandă largă și 4G LTE pe spectrul A-Block de 700 MHz și spectru PCS de 1900 MHz
 • Continuați să conduceți industria în inovare:
 • Un-carrier 7.0 – Wi-Fi Un-leashed: primul operator din SUA care a adoptat apelurile Wi-Fi pe toate noile sale smartphone-uri
 • iPhone 6: cel mai mare dispozitiv lansat vreodată de T-Mobile

Așteptați-vă un final puternic în 2014:

 • Intervalul de orientare pentru adaosurile net postplătite de marcă a crescut semnificativ la 4.3 la 4.7 milioane
 • Intervalul de orientare pentru EBITDA ajustat este neschimbat la 5 USD.6 până la 5 USD.8 miliarde

BELLEVUE, Wash. – 27 octombrie 2014 – T-Mobile US, Inc. (NYSE: TMUS) a raportat astăzi veniturile din al treilea trimestru 2014, care au demonstrat un impuls continuu al clienților și rezultate financiare puternice.

T-Mobile a raportat 2.3 milioane de adăugări nete totale de bani cu 1.8 milioane de dăugări nete de marcă postplătită de 1.4 milioane și adaosuri nete preplătite de marcă de 411.000. Performanța puternică a adăugărilor nete postplătite de marcă a rezultat din impulsul continuu al adăugărilor brute de telefoane, care au crescut cu 46% de la an la an.

„În ciuda eforturilor concurenților noștri, revoluția Un-carrier a făcut progrese uriașe în al treilea trimestru, cu un număr record de bani”, a declarat John Legere, președinte și CEO al T-Mobile. „Mai multă dovadă a renașterii noastre pentru proiectele noastre și a impulsului masiv din spatele mișcării consumatorilor Un-carrier."

Un-Carrier care oferă rezultate

De la lansarea Un-carrier în 2013, T-Mobile a transformat industria wireless cu inovații cum ar fi Fără Contracte Anual de Servicii, planuri de rate de echipamente, JUMP! program de actualizare a dispozitivului, roaming internațional gratuit de date și alocații de date gratuite pe viață pentru tabletă. La începutul acestui an, compania a lansat „Contract Freedom” care rambursează taxele de reziliere anticipată (ETF) pentru persoanele și familiile care fac trecerea la T-Mobile și a lansat T-Mobile Test Drive și Music Freedom în iunie. În al treilea trimestru al anului 2014, Compania și-a extins din nou portofoliul Un-carrier cu:

 • Un-carrier 7.0: „Wi-Fi Unleashed”: în septembrie 2014, T-Mobile a făcut ca vocea și mesajele text să fie disponibile în întreaga lume, oriunde este disponibilă o conexiune Wi-Fi. Programul oferă, de asemenea, plătiți postplătiți un dispozitiv Personal CellSpot gratuit pentru a spori acoperirea în mai multe zone și, de asemenea, permite trimiterea de mesaje text gratuite în timpul zborului într-un parteneriat cu Gogo. T-Mobile este primul U.S. operatorul va adopta apelurile Wi-Fi pe toate noile sale smartphone-uri, precum și primul care a introdus la nivel național Voice over LTE ("VoLTE"). Clienții pot experimenta aceste tehnologii inovatoare, inclusiv transferul fără întreruperi între Wi-Fi și VoLTE, pe Apple iPhone.

Repere operaționale și financiare pentru treilea trimestru al anului 2014

T-Mobile continuă să genereze o creștere puternică a clienților și a încheiat la treilea trimestru din 2014 cu 52.9 milioane de în total, o creștere cu 2.3 milioane de bani în total de la sfârșitul celui de-al doilea trimestru al anului 2014 și 10 milioane de câștiguri în total în ultimele 6 trimestre. Cu 1.Compania și-a crescut baza de ritm de marcă într-un record. Adăugările nete de postplătiți de marcă au fost 1.4 milioane, inclusiv 1.2 milioane de adăugări nete de telefonie, mai mult decât dublul creșterii din al doilea trimestru al anului 2014 și 204.000 de adăugări nete de bandă largă mobilă.

Se așteaptă ca afacerea preplătită de marcă a T-Mobile să fie din nou lider în industrie cu 411.000 de adăugări nete de a preplătiți la treilea trimestru din 2014, în creșterea peste patru ori față de trimestrul al doilea din 2014.

Ca parte a mișcării continue către simplificarea afacerii, compania a continuat să stimuleze pătrunderea planurilor Simple Choice în baza de a cumpăra. Ponderea lor postplătiți de marcă din planurile Simple Choice era de 84% la sfârșitul celui de-al treilea trimestru din 2014, în creșterea de la 80% la sfârșitul celui de-al doilea trimestru din 2014.

În concordanță cu tendințele din industrie, dacă T-Mobile au continuat să migreze către smartphone-uri. Vânzările totale de smartphone-uri, inclusiv vânzările către clienți de marcă postplătite și preplătite, au fost de 6.9 milioane de unități în al treilea trimestru din 2014, sau 93% din toate unitățile de telefonie vândute.

Pe lângă creșterea puternică a clienților, T-Mobile a oferit rezultate financiare puternice. În al treilea trimestru din 2014, compania a înregistrat din nou cea mai rapidă creștere a veniturilor din industrie, atât în ​​​​ceea ce asigură servicii, cât și veniturile totale. Veniturile din servicii pentru al treilea trimestru din 2014 au crescut cu 10.6% de la an, în baza principală a creșterii rapide a creșterii companiei, a programelor de asigurare și upgrade, compensată parțial de un ARPU postplătit de marcă mai scăzut din cauza adoptării crescute a planurilor Simple Choice. Creșterea veniturilor din servicii pentru al treilea trimestru din 2014 s-a accelerat comparativ cu al doilea trimestru din 2014, când veniturile din servicii au crescut cu 7.1% de la an la an pe o bază combinată pro forma. Pe o bază secvenţială, venituri din servicii au crescut cu 3.6%. T-Mobile a crescut venituri totale în treilea trimestru din 2014 cu 9.9% de la an la an, creșterii veniturilor din echipamente și unei contribuții în creșterea veniturilor din servicii. Pe o bază secvenţială, veniturile totale au crescut cu 2.3%.

Facturațiile medii per utilizator (ABPU) postplătite de marcă au fost de 61 USD.59 în trimestrul al treilea din 2014, în creștere cu 4.2% față de trimestrul al treilea din 2013, o accelerare semnificativă față de 1.Creștere de 8% de la an la an în al doilea trimestru al anului 2014. ABPU în trimestrul al treilea a fost cel mai mare din istoria Companiei. Venitul mediu per utilizator (ARPU) pentru telefonul postplătit de marcă a crescut secvenţial cu 1.1% până la 49 USD.84. ARPU preplătit de marcă a crescut cu 5.3% de la an la an la 37 USD.59.

Numărul de telefoane postplătite de marcă s-a ridicat la 1.6% în al treilea trimestru din 2014, în scădere cu 10 puncte de bază de la an la an, dar în creștere cu 10 puncte de bază trimestrial din cauza factorilor sezonieri. De la an la an, scăderea sa datorat în primul rând succesului continuu al inițiativelor Un-carrier.

EBITDA ajustat pentru al treilea trimestru din 2014 a fost de 1 USD.346 de miliarde, constantă de la an la an, dar în scădere cu 7.2% secvenţial. Trimestru peste trimestru, EBITDA ajustat a fost afectat de costurile mai mari asociate cu creșterea record a clienților, inclusiv cheltuielile mari de vânzare, cheltuielile generale și administrative și pierderi mai mari din vânzările de echipamente. Marja EBITDA ajustată a fost de 24% față de 26% atât în ​​​​trimestrul trei din 2013, cât și al doilea trimestru din 2014.

Extinderea rețelei și cheltuieli de capital

Expansiunea rețelei companiile continuă într-un ritm accelerat. Rețeaua 4G LTE a T-Mobile – cea mai rapidă din America – acoperă acum 250 de milioane de oameni, atingând deja obiectivul de sfârșit de an. Compania vizează acum o acoperire a populației de 300 de milioane de oameni până la sfârșitul anului 2015. T-Mobile implement rapid LTE în bandă largă, în timp ce, înaintează în timp, lansează 4G LTE pe spectrul său de 700 MHz A-Block și 1900 MHz PCS.

Cheltuielile de capital în număr reflectă investiția continuă a T-Mobile în modernizarea rețelei, implementarea 4G LTE și începerea lansării 4G LTE pe spectrul său A-Block de 700 MHz și 1900 MHz PCS. În al treilea trimestru al anului 2014, cheltuielile de capital în numerar au fost de 1 USD.1 miliard, în creștere de la 0 USD.9 miliarde în al doilea trimestru din 2014 și mai mult de la 1 USD.0 miliarde în al treilea trimestru din 2013.

Combinația MetroPCS

T-Mobile a continuat să facă progrese rapide în extinderea și integrarea MetroPCS. La 30 septembrie 2014, MetroPCS era în 55 de piețe cu aproape 11.000 de puncte de vânzare în total, care include 4.000 în cele 40 de piețe de expansiune, o creștere de 900 de puncte de vânzare numai în trimestrul la treilea.

Baza de clienți MetroPCS continuă să migreze rapid în afara rețelei CDMA vechi. La sfârșitul celui de-al treilea trimestru din 2014, 78% din totalul bazei de clienți MetroPCS era deja în rețeaua T-Mobile. Aproximativ 63% din spectrul MetroPCS a fost re-exploat și integrat în rețeaua T-Mobile la sfârșitul celui de-al treilea trimestru al anului 2014.

În iulie 2014, T-Mobile a închis porțiunea CDMA a rețelelor MetroPCS din Boston, Hartford și Las Vegas. Porțiunea CDMA a rețelei MetroPCS din Philadelphia a fost închisă la începutul celui de-al patrulea trimestru. Costurile pentru aceste opriri ale rețelei CDMA planificate pentru 2014 sunt de așteptat să fie între 250 de milioane și 300 de milioane de dolari pentru anul, din care 97 de milioane de dolari au fost recunoscute în treilea trimestru al anului 2014. Opririle rețelei vor facilita realizarea sinergiilor de rețea asociată cu combinația de afaceri dintre T-Mobile și MetroPCS.

Ghid privind perspectivele 2014

T-Mobile se așteaptă să impulsioneze în continuare, continuând să investească în creștere profitabilă. Odată cu succesul planurilor sale Simple Choice și evoluția continuă a strategiei Un-carrier, adăugările de clienți net postplătiți de marcă pentru 2014 sunt așteptate să fie între 4.3 și 4.7 milioane, în creșterea semnificativă față de orientarea anterioară de 3.0 la 3.5 milioane.

Pentru întregul an 2014, T-Mobile se așteaptă ca EBITDA ajustat să fie în intervalul de 5 USD.6 până la 5 USD.8 miliarde, neschimbat față de orientarea anterioară. Având vedere a așteptat de a crește un impuls, compania anticipează EBITDA ajustat la extremitatea foarte scăzută a intervalului.

Cheltuielile de capital în număr sunt de așteptat să fie în intervalul de 4 USD.3 până la 4 USD.6 miliarde, neschimbat față de orientările anterioare.

Odată cu această creștere și migrarea planului de tarife, pătrunderea planurilor Simple Choice în baza postplătită de marcă este estimată să fie între 85% și 90% până la sfârșitul anului 2014, din nou, neschimbată față de îndrumările anterioare.

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here