Actualizarea AT&T Denim pentru Lumia 830 este acum disponibilă prin Instrumentul de recuperare a telefonului Windows (Actualizare)

Actualizați: Fișierele au fost acum eliminate de pe servere, împiedicând utilizatorii să folosească acest truc. Cu toate acestea, utilizatorii de pe forumurile noastre au creat un ghid pentru a face acest lucru să se întâmple dacă sunteți interesat. pot găsi acest ghid aici. Mulțumesc, Hilmar, pentru pont

În ciudatul că AT&T nu a lansat actualizarea Lumia Denim pentru smartphone-ul său Lumia 830, se pare că ar putea exista încă speranțe.

Începând de aseară, pe forumurile noastre la început să circule rapoarte că actualizează acest lucru într-adevăr disponibil, dar numai pe serverele Windows Phone Recovery Tool (WPRT). Această avertizare înseamnă că nu este disponibilă over-the-air, dar este posibil să apară în viitor.

Windows Central nu a confirmat încă actualizarea pe telefoanele noastre, dar se pare că unii utilizatori și-au afișat cu succes dispozitivele cu actualizarea prin WPRT. Orice utilizator poate rula această aplicație Microsoft pentru a-și restaura telefonul din Windows 10 Mobile și a reveni la Windows Phone 8.1. Trebuie să remarcați faptul că acest proces șterge în mod evident telefonul și toate informațiile despre acesta. Ca atare, veți dori să aveți copii de siguranță pentru toate fotografiile, muzica și documentele dvs.

Windows Phone 8.1 Actualizare 2 - Tot ce trebuie să știți

Actualizarea 2 aduce câteva modificări notabile în principalele camere, deoarece pot profita de aplicația mai rapidă Lumia Camera 5. Această aplicație are ca rezultat fotografii mai rapide și câteva funcții avansate, cum ar fi Captură îmbogățită (HDR).

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Nu există niciun cuvânt dacă și când AT&T va împinge actualizarea oficială. Cu toate acestea, pe măsură ce nu apropie lansarea oficială a Windows 10 Mobile în următoarele săptămâni, nu sunt surprins dacă AT&T leagă această actualizare a acesteia. Unele rapoarte sugerează că actualizarea oficială a Windows 10 Mobile necesită Denim, iar acest lucru este probabil să fie parte a acestui proces. Este plauzibil ca Actualizarea 2 să nu apară ca să se actualizeze separată, să facă parte din procesul de actualizare la Windows 10 Mobile.

  • Cum să reveniți de la previzualizarea Windows 10 Mobile la Windows Phone 8.1
  • Lumia 830 ajutor și susține forumuri de la Windows Central

Dacă nu puteți aștepta nimic prin aer, puteți folosi ghidul nostru de restaurare despre cum să utilizați WPRT.

Mulțumesc, Allan R., pentru imagini

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here