SwiftKey oferă acum integrarea Microsoft To Do [Actualizat

Sursa: Windows Central

Ce trebuie sa stii

  • Cea mai recentă versiune a SwiftKey este aici.
  • Conține integrarea Microsoft To Do.

Actualizare 31 august 2021: Funcția se află în versiunea standard a SwiftKey, iar textul postării a fost actualizat.

Aplicația de tastatură virtuală, SwiftKey, are o nouă actualizare. În actualizare, veți observa că Microsoft To Do a fost integrat.

După cum a observat Android Police, To Do și-a făcut drum spre SwiftKey. Mai exact, apare ca o comandă rapidă din bara de instrumente, ajutându-vă să faceți sarcini mai ușor.

To Do ar trebui să fie activat în mod prestabilit odată ce actualizați la cea mai recentă versiune de SwiftKey, și ar trebui să fie la fel de simplu să trageți în sus bara de instrumente și să dați bifa pentru a face o atingere. Este util pentru a face sarcini, precum și pentru a salva orice se află în clipboard, în cazul în care există un link pentru a putea să vă stocați mai târziu.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Sursa: Android Police

Unele caracteristici, cum ar fi setarea priorităților, încă mai trebuie făcute direct în To Do, dar această primă schimbare la integrare este un început pentru introducerea celui din următorul instrument Microsoft în primul.

Aceasta nu este singura apariție notabilă a Microsoft To Do în ultimul timp. To Do are, de asemenea, un rol principal în noua aplicație Windows 11 Clock, care introduce o funcție numită Focus Sessions. În noua aplicație Clock, To Do și Spotify sunt ambele integrate, astfel încât dvs. puteți să vă evidențiați înainte de acțiunile și treburile în timp ce ascultați melodiile preferate, toate cu beneficiul sesiunilor de focalizare ale aplicației care vă vor evidenția timpului pentru., monitorizarea pauze și multe altele. Și, desigur, dacă vrei doar să verifici ora, există și asta.

SwiftKey Beta

Doriți beneficiile SwiftKey și To Do într-un singur pachet convenabil? Acum le pot avea pe amândouă. This includere a fost lansată pentru prima dată în aplicația SwiftKey Beta, deci, dacă va fi mai mult de ultimă oră, versiunea beta este unde să mergeți.

  • Gratuit la Google Play Store

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here