Surviving Mars se extinde cu DLC „Below and Beyond”, lansând în septembrie. 7 pentru Xbox și PC

Sursa: Paradox Interactive

Ce trebuie sa stii

  • Surviving Mars este un excelent joc de strategie de simulare de la Paradox Interactive, disponibil pentru majoritatea platformelor importante de jocuri.
  • Jocul nu s-a bucurat de nicio lansare majoră de DLC de când a schimbat studiourile de dezvoltare la începutul acestui an în Abstraction.
  • Astăzi, Paradox a anunțat că un nou DLC, „Below and Beyond” va fi lansat pentru Surviving Mars în septembrie. 7, 2021.
  • Noul DLC va include o mulțime de funcții noi pentru Surviving Mars, inclusiv baze subterane, minerit de asteroizi și multe altele.

Surviving Mars este unul dintre cele mai bune jocuri de strategie (și cele mai bune jocuri Xbox în general), dar a tăcut pentru o vreme. La începutul acestui an, Paradox Interactive a anunțat că Surviving Mars a revenit sub Abstraction, cu un nou DLC care va veni în 2021. Astăzi, a fost confirmat că o nouă expansiune DLC se îndreaptă către Surviving Mars: Below and Beyond sosește în septembrie. 7, 2021, cu o serie de funcții noi pentru toate platformele Surviving Mars.

Below and Beyond DLC este o expansiune plătită pentru Surviving Mars, care va adăuga o mulțime de motive pentru ca jucătorii să se entuziasmeze, inclusiv:

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

  • Exploatarea subterană
  • Exploatarea de asteroizi și clădiri și unelte propulsate de rachete
  • Clădire de bază subterană cu sisteme de peșteri, tuburi de lavă, posibile prăpădiri, clădiri subterane noi și multe altele
  • Cercetare de noi tehnologii cu arbori de cercetare Recon și Expansion, care deblochează noi tehnologii și echipamente pentru alte funcții Below and Beyond

DLC-ul Below and Beyond pentru Surviving Mars se lansează oficial în septembrie. 7 pentru Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, PlayStation și PC prin mai multe platforme precum Steam și GOG. Când se lansează, Below and Beyond va costa 20 USD.

Alături de Below and Beyond, Surviving Mars a câștigat și DLC-ul Mars Lifestyle Radio Pack, care va conține 16 piese noi originale pentru joc. Pachetul Mars Lifestyle Radio va costa 4 USD.

urmări trailerul pentru DLC-ul Below and Beyond pentru Surviving Mars de mai sus sau puteți consulta câteva capturi de ecran ale expansiunii de mai jos.

Sursa: Paradox Interactive

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here