Survival horror întoarcerea în urmă, Tormented Souls face drumul pe Xbox Series X și PC în august. 27

Sursa: PQube

Ce trebuie sa stii

  • Tormented Souls se lansează pe Xbox Series X, PS5 și PC în august. 27, 2021, pentru 19 USD.99.
  • Acest titlu survival horror aduce un omagiu unor seriale precum Resident Evil și Silent Hill.
  • Versiunile Xbox One și Switch sunt și ele pe drum, dar nu a fost confirmată nicio dată de lansare.

Fanii de multă vreme ai francizelor de groază emblematice precum Resident Evil și Silent Hill au un alt titlu obsedant de păstrat pe radare. Tormented Souls aduce un omagiu incredibile jocuri de a-și aduce groază care au apariția înaintea și sa va oferi jucătorilor o modalitate de a interpreta modernă a acestei formule clasice. Dual Effects și Abstract Digital Works tocmai au lansat un nou trailer cinematografic pentru Tormented Souls, care nu oferă o idee mai bună despre ce nu așteptăm de la povestea jocului, pe lângă confirmarea datei de lansare pentru Xbox Series X și PC din august. 27, 2021.

Sursa: PQube

Jucătorii preiau controlul asupra Carolinei Walker după ce aceasta se trezește și se trezește prinsă într-un conac abandonat. Aceasta misiunea ta sa investighezi disparitiile a doua fete gemene si sa descoperi misterele din Winterlake. În mod clasic de supraviețuire horror, va trebui să cauți resurse, să te lupți cu monștri îngrozitori și să rezolvi puzzle-uri elaborate pentru a scăpa de acest coșmar. La fel ca The Medium, Tormented Souls are și unghiuri fixe ale camerelor care ajută la furnizarea unui sentiment terifiant de nostalgie.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Din ceea ce am văzut despre joc până acum, Tormented Souls pare să picure cu groază prin excelență din anii '90. De la designul personajului până la poveste și chiar și cel al inamicului, este clar că echipele de la Dual Effects și Abstract Digital Works vor să ofere ceva special pentru jucătorii ca mine, care au jucat jocuri survival horror de la PlayStation originală. eră. Dacă sunteți în căutarea ceva de care să zgâriați acea mâncărime macabra și gustoasă, asigurați-vă că consultați lista noastră cu cele mai bune jocuri de groază de pe Xbox.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here