Surgeon Simulator 2, Final Fantasy XIII, The Artful Escape și multe altele se alătură Xbox Game Pass în septembrie

Sursa: Studiourile Bossa

Ce trebuie sa stii

 • Xbox Game Pass este un serviciu de abonament bazat pe valoare, care oferă utilizatorilor sute de jocuri pe mai multe platforme.
 • Xbox adoră să dezvăluie adăugările viitoare la Xbox Game Pass prin loturi dezvăluie o dată sau de două ori pe lună.
 • Pe măsură ce intrăm în septembrie, Xbox a scos de pe cap titlurile care se alătură serviciului în următoarele săptămâni.
 • Xbox Game Pass câștigă jocuri precum Surgeon Simulator 2: Access All Areas, Final Fantasy XIII și multe altele.

Pe măsură ce sărbătorim intrarea în lună pre-înfricoșătoare cu sosirea lunii septembrie, Xbox nu oferă ceva mai mult de așteptat cu cele mai recente știri specifice Xbox Game Pass. Cu un august incredibil de încărcat care adaugă tone de jocuri excelente la Xbox Game Pass, septembrie sunt multe de făcut. Din fericire, Xbox a dezvăluit acum jocurile care se îndreaptă către Xbox Game Pass în septembrie. 2021, care va continua să crească serviciul cu noi titluri și o varietate sporită.

Sursa: Xbox

Punctul culminant al completărilor din această lună este, fără îndoială, Final Fantasy XIII, Surgeon Simulator 2: Access All Areas, indie cu aspect incredibil The Artful Escape și multe altele. Există ceva pentru toată lumea aici, dar de date aceasta adăugările sunt dominate în mare parte de titluri indie. Cu toate acestea, cele mai bune jocuri Xbox Game Pass continuă să se confrunte cu o competiție din ce în ce mai provocatoare, deoarece Xbox Game Pass adaugă noi în lista să creștem.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Jocurile pe această listă se pot îndrepta oriunde este disponibil Xbox Game Pass, inclusiv Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, PC și Xbox Cloud Gaming. Este ușor să pierzi evidența a tot ceea ce vine și pleacă de la Xbox Game Pass, motiv pentru care te-am acoperit.

În curand

ați consultat mai jos toate titlurile care vor veni în curând pentru Xbox Game Pass și Xbox Cloud:

Craftopia (Xbox Series X|S, Xbox One, PC și Xbox Cloud Gaming) – sept. 2

Ajungi pe o mică insula plină de animale, resurse și posibilități infinite. Ceea ce faci în acest joc depinde în totalitate de tine - adună resurse, recoltă recoltă, luptă cu șefii, captura inamici, construiește o casă minunată, deblochează noi insule, explorează lumea și multe altele! Ce vei face când vei putea face orice ai visat vreodată?

Final Fantasy XIII (Xbox Series X|S, Xbox One și PC) - septembrie. 2

Final Fantasy XIII este un RPG fantastic în îngrijirea trupei de oameni curajoși se luptă împotriva destinului în orașul utopic al cerului Cocoon și în lumea primordială Pulse. Urmărește bătăliile rapide ale eroinei elegante Lightning și aventura înaltă într-o lume nouă și misterioasă.

Semne ale Sojournerului (Xbox Series X|S, Xbox One, PC și Xbox Cloud Gaming) - septembrie. 2

Un joc de cărți narativ despre conectarea cu oamenii. Pachetul tău este caracterul tău, reflectând experiențe tale și modelându-ți relațiile. Călătoriți în diverse locații pentru a cumpăra bunuri pentru magazinul dvs. Pe parcurs, vei întâlni povești optimiste, personaje pline de compasiune și surprize încântătoare într-o lume în care schimbările climatice au îngreunat viața.

Surgeon Simulator 2 (Xbox Series X|S optimizat, Xbox One, PC și Xbox Cloud Gaming) - septembrie. 2

Viața lui Bob este în mâna ta! Înregistrează-te singur sau cu până la trei prieteni în acest simulator bazat pe și descoperă misterele unității medicale Bossa Labs, explorează sute de niveluri create de comunitate și chiar creează-ți propriile niveluri utilizate fizic instrumentul de construire a nivelului cu nisip. Sau, dacă preferați, petreceți-vă timpul înlocuind toate membrii lui Bob cu capetele - și asta funcționează.

Crown Trick (Xbox Series X|S, Xbox One și PC) - sept. 7

Bun venit în The Nightmare Realm! Ghidează-o pe protagonista Elle într-o călătorie periculoasă prin temnițe generate procedural, navigând cu atenție inamici și capcane unice care se mișcă doar atunci când Elle o face mecanicului unic sincron pe tură de la Crown Trick. Planificați strategic fiecare mișcare pentru a supraviețui, stăpâniți sau combinație de abilități, familiari și arme pentru a scăpa din labirint.

Breathedge (Xbox Series X|S, Xbox One, PC și Xbox Cloud Gaming) – sept. 9

Inspirat de retrofuturism, estetica sovietică și filmele de comedie întunecată, Breathedge este o nouă interpretare a genului de supraviețuire care te pune în controlul unui tip simplu numit Omul care duce cenușa bunicului său la o înmormântare galactică și se trezește brusc pe sine. în mijlocul unei conspiraţii universale.

Nuclear Throne (Xbox Series X|S, Xbox One și PC) - sept. 9

Nuclear Throne este un shooter de sus în jos, asemănător unui roguelike post-apocaliptic. Luptă-ți drum prin pustietate cu arme puternice, colectând radiații pentru a modifica unele membre și abilități noi. Toate aceste lucruri și multe altele le-ai putea face dacă ai fi bun la acest joc. Poți ajunge la Tronul Nuclear?

The Artful Escape (Xbox Series X|S, Xbox One și PC) - sept. 9

Un adolescent minune al chitarei pornește într-o călătorie psihedelică, multidimensională, pentru a-și inspira personajul de scenă și pentru a se confrunta cu moștenirea unei legende populare moarte. Cu interpretări vocale de Michael Johnston, Caroline Kinley, Lena Headey, Jason Schwartzman, Mark Strong și Carl Weathers.

Plecând în curând

consultă mai jos toate titlurile care pleacă în curând la Xbox Game Pass și Xbox Cloud Gaming:

Plecare din septembrie. 13

 • Red Dead Online (Xbox Series X|S optimizat, Xbox One și Xbox Cloud Gaming)

Plecare din septembrie. 15

 • Company of Heroes 2 (PC)
 • Disgaea 4 (PC)
 • Forza Motorsport 7 (Xbox Series X|S, Xbox One, PC și Xbox Cloud Gaming)
 • Hotshot Racing (Xbox Series X|S, Xbox One și Xbox Cloud Gaming)
 • The Dark Crystal: Age of Resistance Tactics (Xbox Series X|S, Xbox One, PC și Xbox Cloud Gaming)
 • Thronebreaker: The Witcher Tales (Xbox Series X|S, Xbox One și Xbox Cloud Gaming)

Un catalog de jocuri

Xbox Game Pass Ultimate

Toate nevoile tale de jocuri, într-un singur abonament.

Xbox Game Pass Ultimate este cea mai bună valoare din toate jocurile?? Este posibil. Ultimate include abonamentul tău Xbox Live Gold, un abonament Xbox Game Pass atât pentru console Xbox, cât și pentru PC-uri Windows și Xbox Cloud Gaming pentru jocuri de mai multe ori. Asta înseamnă acces la jocuri, cu mai multe adăugate tot timpul, pentru un singur abonament lunar.

 • De la 1 USD/lună la Microsoft
 • 45 USD pe Amazon (abonament de 3 luni)
 • 15 USD pe Amazon (abonament pe o lună)

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here