Surgeon Simulator 2 aduce accidente medicale pe Xbox Series X|S pe 2 septembrie

Sursa: Studiourile Bossa

Ce trebuie sa stii

  • Surgeon Simulator 2 este un joc adiacent simulatorului care permite patru jucători să efectueze intervenții chirurgicale extrem de inexacte.
  • Jocul pare să fie iubit de fani, dar până acum a fost exclusiv pentru Epic Games Store pe PC.
  • Astăzi, Bossa Studios a anunțat că Surgeon Simulator 2 se îndreaptă oficial către Steam și Microsoft Store în septembrie. 2, 2021.
  • Surgeon Simulator 2 va fi Xbox Series X|S optimizat la 4K și 60 FPS și va fi disponibil și pentru Xbox One cu Smart Delivery.

Puține jocuri au dominat atât de complet era timpurie a YouTube-ului centrat pe jocuri ca Surgeon Simulator, un joc incredibil de prostesc care le permite jucătorilor să efectueze intervenții chirurgicale mai puțin precise asupra pacienților neajutorați. Plină de râsete nesfârșite, a fost o surpriză grozavă să văd că Surgeon Simulator a primit sau a continua complet cu Surgeon Simulator 2: Access All Areas, care a fost lansat ca o exclusivitate a Epic Games Store. Astăzi, Bossa Studios, echipa din spatele originalului Surgeon Simulator și I Am Bread, a anunțat că Surgeon Simulator 2 părăsește în sfârșitul exclusivității cu aromă epică în favoarea unei lansări mai largi pe mai multe platforme.

consultați noul trailer Surgeon Simulator 2 și puteți citi mai multe mai jos.

Surgeon Simulator 2, complet cu toate actualizările și adăugările sale anterioare de conținut, se îndreaptă în sfârșitul mai multor platforme în septembrie. 2, 2021. Jucătorii de PC vor putea lua Surgeon Simulator 2 din Steam și din Microsoft Store. Pe partea de consolă, Surgeon Simulator 2 face debutul pe consolele Xbox. Jocul va fi optimizat pentru Xbox Series X și Xbox Series S cu imagini până la 4K și 60 FPS. Surgeon Simulator 2 va accepta și Xbox Smart Delivery, ceea ce înseamnă că se îndreaptă către consola Xbox One de ultimă generație.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Dacă nu sunteți familiarizat cu Surgeon Simulator 2, jocul permite până la patru jucători să completeze o serie de provocări, care de obicei implică efectuarea unei intervenții chirurgicale foarte inexacte asupra unei victime sărace - vreau să spun, pacient. Surgeon Simulator 2 se referă la distracție prostească, fără minte și oferă rezultate (mai ales dacă te joci cu niște prieteni buni).

Surgeon Simulator 2 este deja disponibil pentru lista de dorințe pe Steam, cu niște produse cosmetice exclusive în joc la îndemână dacă destui oameni apasă butonul „Lista de dorințe”. Cel mai recent non-simulator de la Bossa Studio se lansează pe Xbox Series X|S, Xbox One și mai multe platforme PC în septembrie. 2, 2021, și ar putea fi dintre cele mai bune jocuri Xbox dacă reușește comedia în față și jocul în cooperare.

Sursa: Studiourile Bossa

Simulator precis

Surgeon Simulator 2

Acesta este modul în care funcționează medicina.

Surgeon Simulator 2 este o continuare a aventurilor idioate, activată în cooperare, a succesului chirurgical instantaneu Surgeon Simulator, iar acum aduce toate trucurile sale medicale hilare pe mai multe platforme. Surgeon Simulator 2 se lansează pe Xbox Series X|S, Xbox One și PC prin Steam și Microsoft Store în septembrie. 2, 2021.

  • Vezi pe Steam

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here