Adaptorul Surface USB-C acum disponibil pentru 79 USD.99

În sfârșit a sosit momentul: dongle-ul USB-C de la Microsoft pentru dispozitivele Surface este acum disponibil pentru 79 USD.99. Dacă dețineți un laptop Surface sau cel mai nou Surface Pro, puteți agăța acum adaptorul pentru a adăuga un port USB-C la computer.

Adaptorul se conectează la Surface Pro și la laptopul Surface prin portul de încărcare Surface Connect. De acolo, puteți folosi portul USB-C adăugat pentru a vă alimenta Surface sau îl puteți utiliza pentru a vă conecta la afișaje externe și alte dispozitive.

„Conectați, încărcați și afișați simultan pe monitoare mari cu stații de andocare USB-C universale”, se arată în descrierea dongle-ului. „Cerințe de putere de încărcare: 27W sau mai mare, 12V minim. Suportă viteze de date de până la USB 3.1 Gen 1. Acceptă afișaje conectate până la 1 x 4K la 60 Hz sau 2 x 4K la 30 Hz."

Este probabil să vedem că porturile USB-C își vor face drum spre mai multe dispozitive din familia Surface în viitor. Dar dacă dețineți una dintre configurațiile curente Surface Pro sau Surface Laptop, aceasta este singura modalitate de a adăuga una la configurație chiar acum.

Adaptorul Surface Connect la USB-C este disponibil de la Microsoft pentru 79 USD.99.

Vezi la Microsoft Store

Este posibil să câștigăm un comision pentru achiziții folosind link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here