Surface Tools pentru administratorii IT acceptă acum Surface Go 2, Surface Book 3

Sursa: Daniel Rubino / Windows Central

Ce trebuie sa stii

  • Microsoft a actualizat instrumentele Surface pentru a accepta Surface Go 2 și Surface Book 3.
  • Instrumentele actualizate permis administratorilor IT să gestioneze, să securizeze și să diagnosticheze dispozitivele Surface.
  • Surface Go 2 este disponibil acum, iar Surface Book 3 va fi disponibil mai târziu în această lună.

Microsoft a actualizat mai multe instrumente Surface care le permis administratorilor IT să securizeze, să diagnosticheze și să gestioneze dispozitivele Surface. Instrumentele acceptă acum noile anunțate Surface Go 2 și Surface Book 3. Aceste instrumente sunt disponibile pentru aproape toate celelalte dispozitive Surface și acum acceptă cele mai noi complete ale Microsoft la familia Surface.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Microsoft rezumă instrumentele actualizate într-o postare recentă:

  • Eraser de date de suprafață. Vă permite să ștergeți în siguranță toate datele de pe dispozitivele Surface compatibile.
  • Instrument de diagnosticare de suprafață pentru afaceri. Oferă o serie de teste de diagnosticare și reparații software pentru a investiga, depana și rezolvarea rapidă a problemelor hardware, software și firmware cu dispozitivele Surface.
  • Modul de gestionare a întreprinderii de suprafață. Vă permite să securizați și să gestionați setările de firmware în cadrul organizației dvs.

Microsoft subliniază că cea mai recentă versiune a Surface Brightness Control acceptă deja dispozitivul și adaugă la Surface Dock original sau face la fel de bine în urma unei actualizări de firmware.

descărcați Surface Tools pentru IT de pe site-ul Microsoft.

PC minuscul

Surface Go 2

Mic și portabil

Noul Surface Go 2 are un număr mai mare de 10.Ecran cu rezoluție mai mare de 5 inchi, rame mai subțiri, mai multă putere și spațiu de stocare pentru toate sarcinile de calcul din mișcare. Este compatibil cu accesorii anterioare și noi.

  • De la 400 USD la Microsoft
  • De la 400 USD la Best Buy

Doi in unu

Cartea de suprafață 3

Putere din mers

Surface Book 3 reîmprospătat pentru 2020 primește noi procese Intel a 10-a generație, grafică GTX mai puternică și opțiuni mai bune pentru Wi-Fi, SSD și RAM, făcând acest singur computer convertibil 2-în-1 puternic.

  • De la 1.600 USD la Microsoft
  • De la 1.600 USD la Best Buy

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here