Cel mai recent firmware al Surface Studio 2 îmbunătățește performanța GPU-ului

Sursa: Windows Central

Ce trebuie sa stii

  • Surface Studio 2 are o nouă actualizare de firmware.
  • Actualizarea îmbunătățește performanța grafică a sistemului, stabilitatea și securitatea.
  • Actualizarea include, actualizări de securitate și de asemenea stabilități.

Microsoft a lansat recent sau actualizare de firmware pentru Surface Studio 2. După cum era de așteptare, actualizarea nu include funcțiile noi. Totuși, îmbunătățește performanța grafică a sistemului, stabilitatea și securitatea. Include, actualizări de securitate și de alte asemenea, îmbunătățiri.

Iată jurnalul complet al modificărilor, așa cum se găsește pe pagina de asistență Microsoft.

Device Manager Nume versiune și actualizare
UEFI de suprafață 532.3440.768.0 - Abordează actualizările de securitate și îmbunătățește stabilitatea sistemului.
NVIDIA GeForce GTX 1060 – Adaptoare de vizualizare 27.21.14.5257 - Îmbunătățește performanța grafică a sistemului, stabilitatea și securitatea.
NVIDIA GeForce GTX 1070 – Adaptoare de vizualizare 27.21.14.5257 - Îmbunătățește performanța grafică a sistemului, stabilitatea și securitatea.

Surface Studio 2 este puțin mai vechi în acest moment, mai ales când vine vorba de GPU-urile sale. Cu toate acestea, cu un NVIDIA GTX 1060 sau 1070 în interior, se poate ocupa de sarcini creative, cum ar fi editarea video și designul grafic. Îmbunătățirea performanței stabilității graficii sistemului este întotdeauna binevenită, în special pe un dispozitiv pe care mulți oameni folosesc pentru sarcini grele GPU.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Chiar dacă are câțiva ani, poate rula în continuare multe jocuri populare dacă sunteți de acord cu drop-down unele setări. Nu va ține cu noul hardware GPU al NVIDIA, cum ar fi seria RTX 30, dar poate atinge framerate respectabil la FHD. Desigur, Surface Studio 2 nu este cu adevărat construit pentru jocuri; este doar un bonus frumos de a avea un GTX 1060 sau 1070 în interior.

În recenzia sa pentru Surface Studio 2, editorul nostru executiv Daniel Rubino spune: „Surface Studio 2, la fel ca toate lansările pentru Surface din acest an, este incredibil de aproape de perfecțiune. Există câteva zone de protecție, cum ar fi CPU și Thunderbolt 3, dar în rest, Surface Studio 2 este, deocamdată, cel mai bun computer desktop pentru a experimenta Windows 10.„Această revizuire a fost în 2018, când a fost lansat dispozitivul, dar este încă o piesă hardware impresionantă.

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here