Surface Studio 2 acum disponibil pentru precomandă în Marea Britanie, include căști Surface gratuite

Precomenzile sunt acum live pentru Surface Studio 2 în Marea Britanie, cu prețuri deschise de la 3.549 GBP. În plus, Microsoft oferă și o pereche gratuită de căști Surface, care face saltul devreme și plasează o precomandă.

Deși doar precomenzile sunt disponibile astăzi, nu va trebui să așteptați mult pentru a pune mâna pe un Surface Studio 2. Datele de lansare pentru toate cele trei configurații sunt stabilitate pentru 2 februarie.

Surface Studio 2 a fost lansat inițial în octombrie împreună cu Surface Pro 6, Surface Laptop 2 și Surface Headphones. PC-ul all-in-one este în mare parte similar cu predecesorul său la exterior, cu excepția unui port USB-C adăugat.

La interior, însă, Microsoft a adăugat destul de multă putere pachetului. Surface Studio 2 vine acum cu procesorul Intel Core i7-7820HQ de 7-a generație și poate fi echipat cu grafică NVIDIA GeForce GTX 1070. Acestea sunt departe de a fi cea mai recentă tehnologie de la Intel, fie de la NVIDIA, dar se dezvoltă majore față de procesul Intel de a șasea generație al Surface Studio și grafica GTX 980M.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Pentru 3.549 GBP, modelul de bază include 16 GB RAM și 1 TB spațiu de stocare. Pentru 4.249 lire sterline, puteți crește până la 32 GB de RAM și puteți adăuga grafică NVIDIA GeForce GTX 1070, în timp ce 4.749 lire sterline vă vor aduce un upgrade la 2 TB de stocare.

Pentru mai multe despre Surface Studio 2, asigurați-vă că consultați recenzia noastră completă, în care am rămas foarte impresionat de oferta actualizată la Microsoft, în ciuda prețului ridicat. În caz contrar, dacă locuiți în Marea Britanie, puteți continua și primiți precomanda acum.

Vezi la Microsoft

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here