Actualizarea firmware-ului Surface Studio 2 este lansată cu crearea de securitate și stabilitate

Sursa: Daniel Rubino / Windows Central

Ce trebuie sa stii

  • Surface Studio 2 de la Microsoft are o nouă actualizare de firmware disponibilă.
  • Actualizarea include mai multe actualizări de securitate și îmbunătățește stabilitatea sistemului.
  • Nu există funcții noi în actualizarea firmware-ului.

Surface Studio 2 de la Microsoft a primit o nouă actualizare de firmware. Actualizarea nu include nicio caracteristică nouă, dar vine cu o gamă obișnuită de actualizări de securitate și de stabilire a stabilității sistemului.

Actualizările de suprafață sunt lansate în etape, așa că, în timp ce actualizarea este disponibilă și se lansează, este posibil să nu o vedeți încă. Poate fi necesar să căutați actualizări opționale pentru a găsi și anumite actualizări.

Iată tot ce este nou cu cea mai recentă actualizare de firmware:

Device Manager Nume versiune și actualizare
Client Intel ICLS - Extensie 1952.14.0.1470 - Abordează actualizările de securitate și îmbunătățește stabilitatea sistemului.
Intel ICLS Client - Software-ul dispozitiv 1.62.321.1 - Abordează actualizările de securitate și îmbunătățește stabilitatea sistemului.
Interfață Intel Management Engine - Dispozitiv de sistem 2040.100.0.1029 - Abordează actualizările de securitate și îmbunătățește stabilitatea sistemului.
Surface ME - Firmware 11.8.82.3838 - Abordează actualizările de securitate și îmbunătățește stabilitatea sistemului.

Actualizarea este disponibilă pentru dispozitivele Surface Studio 2 care rulează actualizarea Windows 10 mai 2019 (Windows 10 versiunea 1903) sau versiunea ulterioară. Nu există probleme cunoscute cu actualizarea în acest moment.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Dacă sunteți în căutarea unor știri mai interesante pentru Surface, probabil că nu va trebui să așteptați mult. Reîmprospătarea hardware de primăvară a Microsoft Surface va avea loc probabil în următoarele două săptămâni. Am putea vedea un laptop Surface 4, căști Surface 2+ și accesorii noi, cum ar fi o cameră web. Pentru fanii liniei Surface Studio, este puțin probabil ca vreun hardware nou să fie pe drum, cu excepția cazului în care numarați potențialul Microsoft Classroom Pen 2.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here