Economiile de suprafață sunt încă aici pentru Laptop Go, Pro X și Laptop 3

Reducerile Microsoft la dispozitivele Surface continuă. Am acoperit mai multe oferte pentru cele mai bune PC-uri Microsoft Surface în ultimul timp și mai sunt câteva oferte care merită evidențiate. Chiar acum, puteți cumpăra Surface Pro X, Surface Laptop Go și Surface Laptop 3 pentru a reduce prin Magazinul Microsoft.

Cel mai bun laptop

Laptop de suprafață 3

Un laptop premium, simplu

Nu este un 2-în-1, așa că nu are niciun fel de trucuri cu factor de formă în mânecă. Dar este un 2 în 1 extraordinar, cu aspect premium, cu un afișaj grozav și specificații de pornire.

  • De la 800 USD la Microsoft Store

Surface Pro X este la vânzare cu o reducere până la 200 USD chiar acum. Acea reducere de 200 USD este disponibilă pentru fiecare variantă listată pe Microsoft Store, dar unele opțiuni sunt epuizate. comanda în continuare orice variantă în negru în momentul publicării, dar variantele de plată sunt limitate.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

În mod similar, reducerile pentru Surface Laptop 3 sunt maxime de 300 USD chiar acum, dar disponibilitatea depinde de culoarea pe care o alegeți. Câteva opțiuni sunt reduse cu doar 200 USD în acest moment, dar multe au o reducere de 300 USD.

Surface Laptop Go începe de la doar 650 USD pentru versiunea Core i5 cu 8 GB RAM și 128 GB spațiu de stocare. Cea mai ieftină versiune cu doar 4 GB de RAM nu este pusă în vânzare prin Microsoft în acest moment.

Surface Laptop Go

Cauți ceva cu design similar ca laptopul Surface dar mai ușor pe portofel? Nu mai căutați cu Surface Laptop Go cu 12.Ecran de 45 inchi, procesor Intel Core i5, exterior din aluminiu și policarbonat, difuzoare Omnisonic și cititor de amprentă compatibil Windows Hello. Modelul de 700 de dolari este cel care trebuie primit.

  • De la 550 USD la Microsoft Store

Suprafață mai elegantă

Surface Pro X

Pe fugă

Surface Pro X este o reproiectare drastică a liniei Surface Pro a Microsoft, slăbind totul cu un procesor ARM și conectivitate LTE.

  • De la 800 USD la Microsoft

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here