Surface Pro este prea scump - care sunt cele mai bune alternative pentru Windows?

La Windows Central, așteptăm cu nerăbdare lansarea noului Surface Pro. (Mi-am plasat deja precomanda și îmi verific e-mailul în continuare, sperând că Microsoft o va expedia mai devreme.) Dar, așa cum este întotdeauna cazul hardware-ului Surface, Microsoft percepe o sumă premium pentru Surface Pro. Aici începe de la 799 USD.00 pentru modelul barebones și filmează până la 2.699 USD.99 pentru Pro încărcat complet. Yowsers.

Dacă pur și simplu nu ai bani pentru un Surface Pro în acest moment, cu siguranță nu ești singur. Membrul forumului lbeezy2188 a început recent un fir valori, cerând comunității opinii despre cele mai bune alternative pentru Surface Pro.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

lbeezy2188 06-06-2017 11:12

Vreau un Surface Pro, dar cred că este puțin prea scump. Există și alte dispozitive cu specificații similare pe care le pot obține mai mult pentru bani?

Răspuns

Chiar luna trecută, am întocmit o listă cu cele mai bune alternative pentru Surface Pro 4 și suntem în curs de a o actualizare pentru noi. Dar suntem curioși ce părere aveți. Este noul Surface Pro 2017 un pic prea scump pentru tine? Și dacă da, care este alegerea ta pentru cea mai bună alternativă? Apăsați linkul de mai jos și sunetul oprit.

Pe forumuri: Ce este o alternativă bună la Surface Pro?

Consultați Surface Pro la Microsoft Store

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here