Surface Pro ar putea primi o stație de andocare în curând

Microsoft se află în mijlocul unei reorganizari la nivel de companie pentru a deveni o entitate „dispozitive și servicii”. Una dintre aceste noi divizii este Devices and Studios, care este responsabilă pentru Surface, Xbox și multe altele în cadrul Microsoft. În prezent, este condusă de Julie Larson-Green, dar îl va vedea pe Stephen Elop să preia frâiele atunci când divizia de dispozitive și servicii a Nokia se va alătura acelei secțiuni la Microsoft.

Divizia Devices and Studios din Microsoft are câteva trucuri în mânecă pentru Surface RT și Surface Pro. Am avut indicii despre o extensie a bateriei pentru Surface Pro în trecut, dar acum Paul Thurrott are câteva detalii suplimentare despre ce nu putem aștepta cu accesorii viitoare.

Neowin a dezvăluit recent că Microsoft lucrează la o stație de andocare pentru familia de dispozitive Surface. Paul Thurrot a extins dezvăluirea lor inițială cu mai multe detalii despre ceea ce nu putem aștepta cu zvonurile de docking station.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Dispozitivul va fi pentru Surface Pro și viitorul Surface Pro 2. Nu va funcționa cu Surface RT sau Surface 2. De ce? Comparați partea de jos a Surface RT și Surface Pro. Veți vedea niște pini pe Pro care nu există în varianta RT.

Stația de andocare va fi destul de mare. Surface Pro va aluneca într-un unghi, fiind ținut pe loc de brațele situate pe aceea parte care se trag pentru a elibera tableta. Ce primești cu această stație de andocare mare?

Ieșire video printr-un mini port de afișare și compliment de rețea ale unui port Ethernet de 1 Gbps. Veți primi mai multă dragoste USB de la un USB 3.0 port pe lateral cu trei USB 2.0 porturi pe spate. Veți găsi, de asemenea, un microfon dedicat și porturi pentru căști/difuzoare.

Nici Paul, nici Neowin nu au niciun cuvânt despre preț sau disponibilitate, dar bănuiesc că va fi lansat cu Surface Pro 2 mai târziu în acest an.

Doriți să obțineți o stație de andocare pentru Surface Pro?? Ar merge bine cu zvonul „acoperire de putere”.

Sursa: WinSuperSite, Neowin

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here