Surface Pro 8, Laptop Studio, Go 3 disponibil astăzi

Sursa: Daniel Rubino / Windows Central

Ce trebuie sa stii

 • Microsoft a anunțat cinci noi dispozitive Surface în septembrie 2021, dintre care patru sunt acum disponibile pentru cumpărare.
 • Surface Laptop Studio, Surface Pro 8, Surface Go 3 și Surface Pro X sunt acum disponibile.
 • Surface Duo 2 nu va fi disponibil până pe 22 octombrie 2021.

Surface Laptop Studio, Surface Pro 8 și Surface Go 3 de la Microsoft sunt acum disponibile pentru cumpărare. Surface Laptop Studio introduce un nou factor de formă, în timp ce Surface Pro 8 și Surface Go 3 actualizează gama Microsoft 2-în-1. Surface Pro X nu a primit o revizuire a designului sau a actualizare a specificațiilor, dar începe astăzi, puteți comanda un model mai accesibil fără LTE.

Recumpărați că este posibil ca unii să comercianți să nu preia cumpără pentru noile dispozitive decât astăzi, 5 octombrie 2021. La momentul publicării, comenzile sunt live pe site-urile Microsoft și Best Buy.

Surface Laptop Studio este un dispozitiv 2 în 1 nedetașabil. Îi pot trage ecranul înainte pentru a-l comuta în moduri diferite. Este, de asemenea, cel mai puternic dispozitiv Surface vreodată, conform Microsoft. Editorul nostru executiv Daniel Rubino conduce dispozitivul prin pașii lui în recenzia la Surface Laptop Studio

Surface Laptop Studio

Surface Laptop Studio este cel mai puternic dispozitiv Surface de la Microsoft. Este un dispozitiv 2 în 1 nedetașabil care poate fi tras în diferite moduri.

 • De la 1.600 USD la Microsoft
 • De la 1.600 USD la Amazon
 • De la 1.600 USD la Best Buy

Gama Surface Pro există de 10 ani. Surface Pro 8 rafinează designul gamei cu un afișaj mai mare și rame mai subțiri. De asemenea, este mult mai puternic decât Surface Pro 7. recenzii mai multe despre noul 2-în-1 în noastră Surface Pro 8.

Surface Pro 8

Modelul 2-în-1 al Microsoft are acum rame mai subțiri și un afișaj mai mare. De asemenea, este semnificativ mai rapid decât Surface Pro 7.

 • De la 1.100 USD la Microsoft
 • De la 1.100 USD la Amazon
 • De la 1.100 USD la Best Buy

Surface Go 3 sunt același factor de formă și design ca și predecesorul său, dar acum are hardware mai bun sub capotă. Modelul său Intel Core i3 este cu 60% mai rapid decât Surface Go 2 original.

Surface Go 3

Surface Go 3 are opțiune pentru LTE, sau puteți lua doar cu conectivitate Wi-Fi. Modelul Intel Core i3 este cu 60% mai rapid decât Surface Go 2.

 • De la 400 USD la Microsoft

Surface Pro X are un model fără conexiune LTE care reduce prețul de pornire. Nu există alte modificări la gama Surface Pro X, dar modelul cu numai conexiunea Wi-Fi este acum disponibil pentru comandă.

Surface Pro X

Surface Pro X nu a primit nicio modificare a specificațiilor sau reîmprospătare a designului luna aceasta. În schimb, a câștigat o opțiune pentru un model fără conectivitate LTE, care îi scade prețul de pornire.

 • De la 900 USD la Microsoft

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here