Surface Pro 7+ primește un kit de înlocuire a SSD-ului, Microsoft sugerează că vor urma mai multe

Sursa: Daniel Rubino / Windows Central

Ce trebuie sa stii

  • Începând de astăzi, puteți alege un kit SSD comercial de rezerva pentru Surface Pro 7+.
  • Kiturile permis profesioniștilor IT să înlocuiască un SSD în câteva minute."
  • Seturile vor fi disponibile doar în Statele Unite pentru a începe.

Când Microsoft a anunțat Surface Pro 7+, mulți au fost fericiți să vadă că sunt un SSD înlocuibil. La fel ca Surface Pro X și Surface Laptop 3, puteți schimba SSD-ul în cazul în care este o problemă sau trebuie să schimbați SSD-urile din motivul de securitate. Acum, puteți comanda kituri SSD comerciale de rezerva pentru Surface Pro 7+ în S.U.A.S. Pentru a comanda un kit, trebuie să contactați un reseller autorizat Microsoft Surface sau un specialist Surface.

„Dacă un angajat întâmpină legat de SSD, administratorul IT poate înlocui SSD-ul mașinii în câteva minute, economisind timp și bani”, spune o postare a comunității Microsoft Tech despre kituri.

pot oferi kiturile cu un SSD care are 128 GB, 256 GB, 512 GB sau 1 TB. Interesant este că Microsoft descurajează oamenii să folosească kiturile pentru a mări dimensiunea de stocare a unui Surface Pro 7+. Postarea comunității tehnologice afirmă o întrebare și un răspuns (subliniere adăugată):

Pot upgrade dispozitivele Surface Pro 7+ instalând SSD-uri mai mari sau trebuie să înlocuiască cu un SSD de aceeași dimensiune care a fost eliminat?

  • Deși este posibil din punct de vedere tehnic, Microsoft descurăjează ferm utilizatorii să instaleze un SSD care nu a fost testat pentru configurația dispozitivului dvs. Microsoft ia măsuri pentru a asigura calitatea produsului și testează configurațiile hardware oferite spre vânzare. Instalarea unui non-Microsoft sau un SSD Microsoft de volum diferit de cel furnizat inițial poate duce la o performanță redusă și la configurații neacceptate.

În special, nu puteți utiliza aceste kituri pentru a înlocui SSD-ul pe alte dispozitive Surface, cum ar fi Surface Pro X, în acest moment. Formularea Microsoft implică faptul că kitul ar putea funcționa cu alte dispozitive Surface în viitor. Postarea comunității tehnologice afirmă (sublinierea) "În acest moment, kiturile acoperă numai Surface Pro 7+ și nu vor funcționa pentru Surface Pro X sau Surface Laptop Go."

Deși nu puteți utiliza aceste kituri Surface Pro 7+ pe un Surface Pro X sau alte dispozitive Surface, procesul de schimbare a unui SSD ar trebui să fie similar pe toate dispozitivele Surface. Avem un ghid complet despre cum să actualizați SSD-ul Surface Pro X. Acest ghid include o detaliere a modului de introducere a unui sistem de operare pe SSD, care este o parte cheie a procesului de schimb.

În timp ce lansarea inițială a kit-urilor va avea loc numai în SUA.S., kiturile vor deveni treptat disponibile în toate regiunile Surface.

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here