Surface Pro 5 și 6 primări de actualizări de firmware pentru a asigura securitatea și stabilitatea

Sursa: Windows Central

Ce trebuie sa stii

  • Surface Pro 5 și Surface Pro 6 au fiecare sau actualizați firmware-ul disponibil.
  • Actualizările includeri de securitate și stabilitate pentru 2-în-1.
  • Jurnalele de modificări pentru actualizări sunt aceleași, în afară de numerele lor de versiune.

Surface Pro 5 de la Microsoft (cunoscut și sub numele de Surface Pro 5th gen) și Surface Pro 6 au fiecare o actualizare a firmware-ului disponibil. Actualizările au început să fie lansate pe 2 februarie și includ îmbunătățiri ale stabilității și securității dispozitivelor.

Actualizarea firmware-ului Surface Pro 6 are o singură modificare listată în notele de lansare:

Device Manager Nume versiune și actualizare
Surface UEFI – Firmware 235.3261.255.0 - Abordează actualizările de securitate și îmbunătățește stabilitatea sistemului.

Notele de lansare ale actualizării firmware-ului Surface Pro 5 indică aceleași modificări ca cele observate pentru Surface Pro 6, dar sunt un număr diferit de versiune.

Device Manager Nume versiune și actualizare
Surface UEFI – Firmware 235.3440.768.0 - Abordează actualizările de securitate și îmbunătățește stabilitatea sistemului.

La fel ca în cazul majorității actualizărilor de firmware, acestea nu includ nicio caracteristică nouă. În schimb, se concentrează pe crearea performanței dispozitivului.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Dacă căutați ceva mai interesant pe Surface Pro 6, asigurați-vă că vedeți videoclipul editorului nostru senior Zac Bowden despre Surface Pro 6 care rulează Windows 10X.

Windows 10X nu va fi livrat pe Surface Pro 6, dar asta nu l-a împiedicat pe Bowden să reușească să-l pună pe dispozitiv și să-l execute prin pași. Videoclipul se concentrează pe utilizarea Windows 10X ca sistem de operare pentru tabletă, așa că merită să verificați pentru a vedea sistemul de operare în acțiunea pe un dispozitiv centrat pe atingere.

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here