Conectorul de alimentare nou și ați creat la Surface Pro 3 facilitează încărcarea

Microsoft are multe făcute în Surface Pro 3, inclusiv un ventilator CPU unic de trei ani, peste 100 de piese personalizate și câteva specificații de vârf din industrie de pornit. Vom vorbi despre acestea în următoarele zile, dar astăzi vom începe cu noul conector AC.

Conectorul magnetic AC a fost introdus cu dispozitivele originale Surface Pro și Surface RT. Cu a doua generatie, a ramas la fel, in mare masura, dar a avut cateva urmari minore, cum ar fi magneti mai puternici. Cu toate acestea, conectorul Surface Pro 3 este complet reproiectat, atât de mult decât adaptoarele mai vechi (dacă are unul) nu vor funcționa. Aceasta ar putea fi o veste proastă pentru câțiva, dar noua implementare reelaborată merită pentru noua ușurință de utilizare.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Într-adevăr, îndreptându-se prin recenziile mai vechi ale dispozitivelor Surface și din a doua generație, conectorul AC a fost adesea criticat. Sigur, a ‘clicat’, dar alinierea muncii, a fost întotdeauna mai multă decât a meritat, mai ales în comparație cu modul în care Apple face conectorii mag, care sunt adesea considerați a fi cei mai buni.

După cum puteți vedea în imaginile de mai sus, Surface Pro 3 are un nou adapter AC de 36 W, în scădere față de cei 48 W care veneau anterior cu Pro. Adaptor vine cu Surface Pro 3, puteți cumpăra un extra aici în Microsoft Store pentru 79 USD. Încă are portul de încărcare USB bonus, dar conectorul este acum o „înotătoare” care se trage magnetic în suprafață, necesitând mai puțină maimuță în jur. De fapt, puteți evita să-l căutați dacă vă aflați în zona generală, deoarece magneții îl vor atrage în continuarea procesului. Datorită formei noi aripioare, există o suprafață mai mică de care aveți nevoie de o poziție adecvată în comparație cu adaptorul anterior. Asta face ca orice problemă de aliniere să dispară, deoarece există o cantitate redusă de rezistență.

Alte caracteristici, cum ar fi micuța lumină LED, sunt încă prezente (deși acum este un oval) și, desigur, aveți și micul cablu de blocare.

Va câștiga în sfârșit acest conector AC reproiectat pe conversii pentru Microsoft?? Este devreme spunem, dar, la fel ca multe lucruri de pe Surface Pro 3, este o să crească semnificativ față de ultima generație și să arate în mod clar că Microsoft acordă atenție utilizatorilor și reclamelor acestora. Până acum, ne place.

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here