Surface Pro 3 Core i3, i5 și i7 vor avea toată viața echivalentă a bateriei

Dacă încă vă gândiți să alegeți un Surface Pro 3, dar alegerea procesorului vă face confuz, puteți elimina problema de pe listă: durata de viață a bateriei. În urmă cu doar câteva zile, am aflat exact ce procesează Intel Core i3 și i7 vor veni cu dispozitivul, impactând foarte mult totul, de la viteza ceasului grafic.

Regula de bază în calculul acesta, cu cât procesul este mai rapid și mai puternic, cu atât va consuma mai multă baterie. Dar nu atât de repede.

Procesoarele Intel Core au o gamă largă de viteze și opțiuni pentru OEM care le-au ales. În timp ce Core i7 folosit în Surface Pro 3 nu este cea mai recentă versiune, este cea mai ideală pentru putere vs. durata de viata a bateriei vs. nevoia de racire. Într-adevăr, Core i7 folosit poate crește Turbo până la 3.3 GHz, în timp ce versiunea Core i5 merge doar la 2.9 GHz. Interesant însă, Core i7 are o viteză de bază mai mică de 1.7 GHz față de 1.9 GHz pentru editia Core i5.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Datorită lucrărilor inteligente ale Intel și Microsoft în selectarea proceselor, toți ar trebui să depășească acel punct de referință de 9 ore pe care Microsoft îl pretinde pentru o durată de viață ideală a bateriei (majoritatea recenziilor îl pun 8).5 ore, ceea ce este destul de aproape). Gurul echipei Surface Panos Panay tocmai a răspuns la această întrebare despre durata de viață a bateriei în AMA Reddit în curs de desfășurare:

„Performanța bateriei este aceeași pe i3, i5 și i7. I7 va vedea scoruri de referință aprox. Cu 15-20% mai bun decât SP3 i5.”

Deci iată-l. Core i7 nu va sacrifica durata de viață a bateriei, dar veți obține creșterea a performanței cu 15-20%. Combinat cu o grafică video mai bună (HD4400 vs. HD5000), Surface Pro 3 cu Core i7 ar trebui să fie destul de performant.

Merită acei cai putere suplimentară 250 USD în plus dintre cele două versiuni (1299 USD vs. 1549 USD pentru versiuni de 8 GB)? Depinde de tine, dar cel puțin puțină prețioasă viață a bateriei nu va fi o problemă.

Sursa: Reddit AMA

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here