Surface Laptop Studio: date lansării, prețul, specificațiile și tot ce știm

Sursa: Daniel Rubino / Windows Central

Microsoft are un nou laptop emblematic pe bloc și se numește Surface Laptop Studio. Dispune de un nou design 2--1 pe care Microsoft nu l-a folosit până acum pe linia Surface, cu un afișaj de 14 inchi care poate fi acum tras în față sau așezat pe tastatura pentru desen sau cerneală.

Surface Laptop Studio este un înlocuitor pentru Surface Book, conform Microsoft. Are o grafică puternică dedicată sub forma NVIDIA RTX 3050 Ti, procesează Intel din a 11-a generație mai puternică și poate fi avut până la 32 GB RAM și 2 TB stocare. Iată tot ce trebuie să știți.

Sari la:

  • Preț și date lansării
  • Lista de specificații
  • Caracteristici

Surface Laptop Studio: preț și date lansării

Surface Laptop Studio se lansează pentru prima dată în Statele Unite și Canada și așteaptă să fie livrat în octombrie. 5. Precomenzile sunt deschise acum, cu prețuri deschise de la 1.600 USD. Trecerea la modele cu specificații mai mari poate împinge prețul peste 3.000 USD.

Preț SKU
Intel Core i5, 16 GB RAM, 128 GB stocare, Iris Xe 1.599 USD.99
Intel Core i5, 16 GB RAM, 512 GB stocare, Iris Xe 1.799 USD.99
Intel Core i7, 16 GB RAM, 512 GB stocare, NVIDIA GeForce RTX 3050 Ti 2.099 USD.99
Intel Core i7, 32 GB RAM, 1 TB stocare, NVIDIA GeForce RTX 3050 Ti 2.699 USD.99
Intel Core i7, 32 GB RAM, 2 TB stocare, NVIDIA GeForce RTX 3050 Ti 3.099 USD.99

Prețul pentru Surface Laptop Studio începe identic cu Surface Book 3, ocupând un spațiu similar cu cel al unei centrale mobile pentru profesioniști. În timp ce noul design axează afișajul anterior detașabil, este un nou succesor promițător al jocului Surface Book, cu un RRP așteptat comparativ.

De asemenea, așteptăm ca Microsoft să aducă Surface Laptop Studio pe 47 de piețe suplimentare în 2022, pur și simplu nu știm exact unde și când.

La revedere Cartea

Surface Laptop Studio

2-în-1 devine mai ciudat

Noul Surface Laptop Studio de la Microsoft oferă o interpretare interesantă a factorului de formă 2-în-1. În loc să fie o tabletă cu o tastatură detașabilă, afișajul nu mai este detașabil și poate fi tras în față și așezat plat peste tastatură. De asemenea, are un nou touchpad Precision Haptic, un afișaj de 14 inchi de 120 Hz și cipuri puternice Intel și NVIDIA.

  • De la 1.600 USD la Microsoft
  • De la 1.600 USD la Amazon
  • De la 1.600 USD la Best Buy

Surface Laptop Studio: Specificații

Categoria Surface Laptop Studio
OS Windows 11 Home
Windows 11 Pro
Windows 10 Pro
Procesor Intel a 11-a generație
Core i5-11300H
Core i7-11370H
RAM 16 GB, 32 GB
LPDDR4x
Grafică Iris Xe (i5)
Laptop NVIDIA RTX 3050 Ti (i7)
Laptop NVIDIA RTX A2000 (i7, comercial)
Depozitare SSD de 256 GB, 512 GB, 1 TB, 2 TB
Upgradeabil
Afişa 14.4 inci
2400x1600
201 PPI
Raport de aspect 3:2
Dolby Vision
Până la 120 Hz
Atingere
Porturi Două Thunderbolt 4
3.audio de 5 mm
Surface Connect
Audio Patru difuzoare omnisonice
Dolby Atmos
Două microfoane cu câmp îndepărtat
Conectivitate Wi-Fi 6
Bluetooth 5.1
aparat foto Față 1080p
Camera IR
Tastatură Iluminat din spate
Touchpad Precizie
Haptic
Pix Surface Slim Pen 2
(Nu este inclus)
Securitate Camera IR
Firmware TMP (consumator)
Hardware TPM 2.0 (comercial)
BitLocker (comercial)
Baterie Până la 19 ore (i5)
Până la 18 ore (i7)
Dimensiuni 12.7 x 9.0 x 0.7 inci
(322.6 mm x 228.6 mm x 17.8 mm)
Greutate i5: 3.83 de lire sterline (1.7 kg)
i7: 4.0 lire sterline (1.8 kg)

Surface Laptop Studio are un Intel Core i5-11300H sau i7-11380H de 11-a generație, care sunt puțin mai puternice decât cipurile Intel de a 11-a generație găsită în Surface Laptop 4 și Surface Pro 8. Dispozitivul poate fi configurat fie cu 16 GB, fie cu 32 GB de RAM, până la 1 TB de stocare și poate chiar încărca fără fir noul Surface Slim Pen 2, care este vândut separat.

Noul 14.Ecranul de 4 inchi are, de asemenea, sau rata de reîmprospătare ridicată de 120 Hz, ceea ce va face să utilizeze Windows 11 să se simtă super lină cu toate noile sale animații. În mod curios, noul 14.Ecranul de 4 inchi nu are o rezoluție la fel de mare ca cea găsită pe linia Surface Book. Dispozitivul are două porturi USB-C, ambele fiind compatibile cu Thunderbolt 4, o mufă pentru căști și portul Surface Connect pentru cei care preferă portul de încărcare magnetic la Microsoft.

Caracteristici Surface Laptop Studio: Afișaj Studio nou, performanță ridicată

Sursa: Daniel Rubino / Windows Central

Surface Laptop Studio are un design nou-nouț care permite să vă afișeze să fie tras în față și să așeze peste tastatură atunci când puteți să scrieți sau să desenați, Microsoft îl numește „Modul Studio” excelent pentru creatorii sau cei care doresc pentru a utiliza ecranul tactil plat. Există, de asemenea, un „mod cort” care sprijină afișajul între trackpad și tastatură, excelent pentru vizionarea filmului.

Designul o soluție mai elegantă față de seria Surface Book, care are un afișaj detașabil, care se desprinde de tastatură într-o tabletă de sine stătătoare. Cu laptopul Studio ocupând o zonă similară cu Surface Book 3 reîmprospătat la începutul anului 2020, care va afișa acest motiv principal pentru a opta în continuare pentru dispozitivul mai vechi.

Surface Laptop Studio se referă la performanță, proiectat ținând cont de reclamă și utilizatori cu putere, așa cum se reflectă în hardware-ul de sub capotă. Se așteaptă ca gama să depășească semnificativ dispozitivele recent actualizate, cum ar fi Surface Pro 8 și Surface Go 3, ideal pentru software intensiv precum Photoshop sau editarea video 4K.

Sursa: Daniel Rubino / Windows Central

Diverse upgrade-uri hardware solicitate de mult timp ajutor, de asemenea, să întărească Surface Laptop Studio ca cel mai puternic dispozitiv al său de până acum, ajutând productivitatea în timpul mișcării. Noul suport Thunderbolt 4 vede un salt semnificativ în conectivitate, permițând rate de transfer mai rapid și suport pentru mai multe dispozitive externe, cum ar fi mai multe afișate 4K. Rata de reîmprospătare de 120 Hz îmbunătățește, de asemenea, fluiditatea pe dispozitiv, oferind o interactivitate mai fluidă pentru productivitate și jocuri.

Alte caracteristici noi includ suport pentru Surface Slim Pen, cu un suport pentru încărcarea ascuns sub partea din față a laptopului. Magneții vor ține stiloul în poziție în timpul încărcării, permițându-vă să depozitați stiloul și să-l transportați împreună cu dispozitivul.

De asemenea, nou pentru Surface Laptop Studio este și un nou touchpad „Precision Haptic”, ceea ce înseamnă că touchpad-ul este static și nu mișcă atunci când faceți clic. În schimb, motoarele haptice speciale de sub touchpad vibrează pentru a face să se simtă ca și cum ai face clic în jos, similar cu touchpad-urile Apple MacBook.

Microsoft susține de asemenea, că cumpărătorii se pot aștepta să se creeze, ale duratei de viață a bateriei, cu până la 19 ore disponibile, depășind ușor cele 17.5 ore văzute cu cea mai recentă Surface Book 3. Dimensiunile și greutatea totală a dispozitivului, deși mai mari decât multe produse Surface existente, subcutează, de asemenea, gama Surface Book 3.

Surface Laptop Studio prezintă un nou factor de formă în gama de PC-uri premium de la Microsoft, potrivit pentru productivitatea de vârf. Deși va trebui să așteptăm până la examinarea noastră completă pentru afișările finale, este o opțiune promițătoare pentru reclamele și utilizatorii puternici care au nevoie de viteză.

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here