Demontarea Surface Laptop Go arată că a luat câteva indicii de la Surface Laptop 3

Sursa: Daniel Rubino / Windows Central

Ce trebuie sa stii

  • Un utilizator Reddit a oferit recent o privire în interiorul Surface Laptop Go.
  • Demontarea ușoară arată că Go a preluat câteva repere de la Surface Laptop 3, făcându-i relativ ușor accesul înăuntru.
  • Modelele de 128 GB și 256 GB dispun și de un SSD ușor de înlocuit.
  • comanda Surface Laptop Go deschis de la 550 USD.

Microsoft a lansat Surface Laptop Go, prietenos cu bugetul, în urmă cu mai bine de o lună, dar încă nu am văzut nicio demontare completă de la suspecții obișnuiți. Dacă ați vrut să aruncați o privire în interior fără să deteriorați propriul laptop. Go, utilizatorul Reddit Kristosh a postat un videoclip care oferă exact asta. Principala concluzie este că se pare că Microsoft s-a inspirat din fratele mai mare al lui Surface Laptop Go, Surface Laptop 3, pentru a intra în interior.

După cum notează Kristosh, poți elibera tastatura de la baza Surface Laptop Go prin șuruburi ascunse sub picioarele laptopului. De acolo, puntea este ținută la loc cu o serie de cleme de plastic în interior. Acest lucru este similar cu Surface Laptop 3, cu toate acestea, laptopul folosește magneți în loc de cleme de plastic, ceea ce face mai ușor să pătrundeți în interior.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Odată înăuntru, Surface Laptop Go arată foarte mult ca interiorul majorității Surface-urilor. O adăugare notabilă este un SSD ușor de îndepărtat dacă ați preluat configurațiile de 128 GB sau 256 GB. SSD-ul este ținut pe loc cu un singur șurub, permițând posibile upgrade-uri în viitor dacă trebuie să adăugați mai mult spațiu de stocare.

„SSD-ul este dimensiunea standard 2230 în SL3 și SPX moderne”, spune Kristosh în descrierea videoclipului. Este de remarcat faptul că, dacă cumpărați modelul de 64 GB, spațiul de stocare este lipit de placă de bază, așa că nu vă veți putea înlocui.

Categoria Surface Laptop Go
Sistem de operare Windows 10 Home în modul S
Afişa 12.45 inci
Raport de aspect 3:2
Rezoluție 1536x1024 (148 ppi)
PixelSense
Procesor Intel Core i5-1035G1
Grafică Grafică Intel UHD
Amintirea 4 GB sau 8 GB LPDDR4x
16 GB (numai comercial)
Depozitare 64 GB eMMC
SSD de 128 GB sau 256 GB
Camera frontala 720p HD f/2.0
Securitate Cititor de amprente
Conectivitate Wi-Fi 6
Bluetooth 5.0
Porturi 1x USB-C
1x USB-A
3.mufă pentru căști de 5 mm
1x Surface Connect
Audio Difuzoare omnisonice cu Dolby Premium Audio
Baterie Până la 13 ore
Dimensiuni 10.95 x 8.10 x 0.62 inci
278.18 mm x 205.67 mm x 15.69 mm
Greutate 2.45 lbs
1.110 g
Culori Platină
Gresie
Gheață albastră

Surface Laptop Go se alătură Surface Go, cel mai recent joc bugetar al Microsoft cu linia Surface. Combină aspectul premium la Surface cu un procesor Intel Core i5, până la 256 GB spațiu de stocare și până la 8 GB RAM. Sacrifică unele prime, cum ar fi o cameră Windows Hello IR, pentru a-și atinge prețul țintă mai scăzut, dar este totuși un pachet interesant.

Surface Laptop Go este disponibil acum de la 550 USD.

Surface Laptop Go

Cauți ceva cu design similar ca laptopul Surface dar mai ușor pe portofel? Nu mai căutați cu Surface Laptop Go cu 12.Ecran de 45 inchi, procesor Intel Core i5, exterior din aluminiu și policarbonat, difuzoare Omnisonic și cititor de amprentă compatibil Windows Hello. Modelul de 700 de dolari este cel care trebuie primit.

  • De la 549 USD la Microsoft Store

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here