Rezumat recenzii pentru Surface Laptop Go: iată ce spun toată lumea despre jocul bugetar la Microsoft

Sursa: Daniel Rubino / Windows Central

Microsoft a debutat noul Surface Laptop Go la începutul lunii octombrie, arătând ceea ce, pentru toate scopurile, este doar un laptop Surface mai mic și mai accesibil. Deși asta nu face neapărat cea mai interesantă prima impresie, propunerea de valoare îl face un laptop convingător de luat în considerare. Dar cum rezistă așteptări?

Acum că Surface Laptop Go este de fapt disponibil, recenziile încep să apară, oferindu-ne o privire mai atentă asupra modului în care funcționează această Surface minusculă. Am adunat câteva fragmente din recenzii de pe web pentru a obține o perspectivă amplă a ceea ce au spus recenzii tehnologice despre cea mai recentă Microsoft Surface. Dacă nu ați avut ocazia să citiți până acum miile de cuvinte scrise despre Surface Laptop Go, iată sau scurtă privirea asupra impresiilor de top.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Mark Hachman, scriind pentru PCWorld:

Microsoft prezintă Surface Laptop Go drept laptopul „de zi cu zi, peste tot”, ceea ce sugerează că ar fi bine să cumpărați laptopul Go decât un Chromebook. Încă cred că Microsoft are în ele posibilitatea de a dezvolta laptopul „de zi cu zi, peste tot, toată lumea”. Cu Surface Laptop Go, Microsoft se îndreaptă în direcția bună.

Ed Bott, scriind pentru ZDNet:

Pericolul de a face ceva mai mic și mai ieftin este că riști să faci prea mic și prea ieftin. După ce am petrecut o săptămână cu Surface Laptop Go, pot raporta că evită ambele capcane, deși ezit să recomand configurația entry-level cu putere redusă.

Rich Woods, scriind pentru Neowin:

Surface Laptop Go este un laptop mic cu adevărat drăguț, făcând parte din propunerea de valoare. Nu este doar ușor, dar este compact. Îmi cam iubesc. L-am numit mai devreme „PC-ul meu canapea” și asta este de fapt important pentru mine. Revizuiesc computerele folosesc-le pentru a funcționa. Dacă iau un laptop pentru a-l folosi pe canapea, totul depinde de ceea ce preferă în acest moment.

Dan Ackerman, scris pentru CNET:

Deci, ar trebui să cumpărați unul? Îmi place Surface Laptop Go, dar nu este pentru toată lumea ... Dacă alegeți 60% stil, 40% specificații și puteți varia 700 USD, aș spune că această versiune specifică este că trebuie să luați în considerare și acest laptop grozav, cu buget redus, cu un stil clar.

Owen Williams, scrie pe blogul său Medium:

Nu numai că am fost surprins de cât de mult îmi place Surface Laptop Go, dar a devenit computerul meu preferat prin casă. Nu orice sarcină are nevoie de o centrală de 15 inchi; uneori vrei doar să editezi rapid niște fotografii sau să trimiți niște e-mailuri pe canapea, iar Laptop Go atinge toate acele note potrivite, prețul potrivit.

Monica Chen, scriind pentru The Verge:

Este de înțeles să tăiați colțuri pentru un preț bun. Unele (cum ar fi lipsa recunoașterii faciale) sunt de înțeles la 900 USD. Dar acest laptop nu se potrivește pe piața actuală. Este prea scump pentru a concura în spațiul bugetar și face prea multe compromisuri pentru a ajunge în vârful gamei medii. Când va fi la vânzare, poate mai aruncați o privire.

Sursa: Daniel Rubino / Windows Central

Bill Thomas, scris pentru TechRadar:

Microsoft Surface Laptop. Acest laptop va redefini cum ar trebui să arate laptopurile cu buget redus.

Arif Bacchus, scriind pentru Digital Trends:

Începând de la 550 USD, Surface Laptop Go este o versiune excelentă a Chromebookului pentru Surface. Dar pentru un dispozitiv Surface, există o mulțime de reduceri la preț, inclusiv rezoluția vizualizării și lipsa iluminării de fundal pe tastatură. Sub capotă, totuși, Surface Laptop Go are o mulțime de valoare și putere cu procesul său quad-core Intel Core i5 de 10-a generație.

Chris Davies, scriind pentru Slashgear:

Se simte ca și cum mi-am petrecut jumătate din an lucrând la „ce laptop ar trebui să cumpăr copiilor mei?" întrebare, iar în restul timpului răspunzând "ce laptop ar trebui să-mi cumpăr pentru mine?„Fără îndoială, există o audiență pentru un notebook care are un preț agresiv, dar oferă stil și performanță și care are familiaritatea cu Windows 10.

Din acest punct de vedere, Surface Laptop Go se ridică oarecum în fața provocării, dar nu este o analiză curată. Dacă modelul de 550 USD ar fi venit chiar și cu doar 128 GB de SSD, în loc de stocare eMMC dezamăgitoare, ar fi fost mult mai convingător.

Devindra Hardawar, scriind pentru Engadget:

Nu vă va dura mult să înțelegeți ce compromisuri a făcut Microsoft pentru a crea o mașină atât de accesibilă. Ecranul său este surprinzător de joacă rezoluție, atinge maxim 8 GB de RAM (pentru consumatori), iar carcasa este în mare parte din plastic. În același timp, îmi dau seama că pentru unii utilizatori - copii și oricine altcineva cu nevoi de bază - acele defecte nu vor conta cu adevărat.

Sentimentul general din nenumăratele recenzii de acolo este că Surface Laptop Go cu specificații medii este punctul ideal. Modelul entry-level poate fi ieftin, dar îi lipsește mult când vine vorba de RAM și stocare. Între timp, alegerea modelului de top se aventurează mult prea aproape de laptopurile care sunt mai aproape de partea premium a lucrurilor.

Dacă sunteți în căutarea unei Surface prietenoase cu bugetul, Surface Laptop Go este disponibil acum de la 550 USD.

Surface Laptop Go

Cauți ceva cu design similar ca laptopul Surface dar mai ușor pe portofel? Nu mai căutați cu Surface Laptop Go cu 12.Ecran de 45 inchi, procesor Intel Core i5, exterior din aluminiu și policarbonat, difuzoare Omnisonic și cititor de amprentă compatibil Windows Hello. Modelul de 700 de dolari este cel care trebuie primit.

  • De la 549 USD la Microsoft Store

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here