Cererea pentru Surface Hub „depășește așteptările””,

Impresionantul Surface Hub al Microsoft „depășește așteptările” pe măsură ce cererea crește și producția crește. Va exista chiar și o schemă „încercați înainte de a cumpăra”, dar nu vă entuziasmați prea mult dacă credeți că veți încerca una!

Știrile de astăzi vin de la Brian Hall de la Microsoft, care a împărtășit detaliile pe blogul Windows mai devreme în această dimineață:

În doar nouă luni de la lansare, am livrat Surface Hub-uri către peste 2.000 de clienți din 24 de piețe. Dimensiunea medie a ofertei este de aproximativ 50 de unități, dar am văzut comenzi de până la 1.500 de unități către un mare producător de mașini. Acest lucru face echipa noastră atât de, atât de mândră.

Având în vedere prețul Surface Hub, acea livrare de 1.500 de unități este o vânzare destul de uimitoare pentru Microsoft, iar producția Hub-ului este acum în creștere. Revânzătorii din întreaga lume au stocuri, iar Microsoft introduce o schemă de încercare și cumpărare în care companiile pot încerca Hub înainte de a efectua o comandă mare. Piețele din SUA și Europa vor fi primele care vor avea șansa de a încerca unul timp de 30 de zile, iar Asia va urma la o dată ulterioară.

Vești bune pentru a încheia anul pentru Microsoft cu siguranță!

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here