Surface Hub 2 va avea un design modular, procesor upgradabil, dar fără WCOS la lansare

Microsoft a anunțat astăzi mai multe detalii despre viitorul Surface Hub 2. Anunțat în la începutul acestui an, Surface Hub 2 este afișat în colaborare cu a doua generație la Microsoft, conceput pentru cei din întreprindere și îmbunătățirea productivității în întâlniri și proiectelor bazate pe cadrul echipă. Anunțurile de astăzi vorbesc mai mult despre hardware-ul Surface Hub 2, inclusiv planurile sale pentru lansare și experiențe software.

Potrivit Microsoft, Surface Hub 2 are un design modular care face upgrade ușor atunci când este necesar. Un nou „cartuș de procesor” poate fi scos, actualizat și întreținut în timp, ceea ce ar trebui să mărească durata de viață a Surface Hub 2 pentru a primi. În plus, Microsoft a anunțat și planuri de lansare pentru Surface Hub 2, primele livrări de Surface Hub 2 au fost lansate în fazele disponibile cu T2 2019.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Ceea ce este interesant aici este că Surface Hub 2 în 2019 va fi livrat cu o experiență software cunoscută sub numele de Surface Hub 2S, care este aceeași versiunea de Windows 10 găsită pe Surface Hub original disponibil astăzi. Aceasta înseamnă că experiența unice Surface Hub 2, cum ar fi rotirea lină, imaginile de fundal live și capacitatea de a conecta mai multe Surface Hub 2 împreună pentru a vedea mai mare, nu vor fi disponibile în prima zi. Microsoft spune că aceste experiențe software vor ajunge într-o actualizare numită „Surface Hub 2X” în 2020.

Actualizarea utilizatorilor Surface Hub 2S să actualizeze procesul pentru a activa noi experiențe Surface Hub 2 atunci când acestea sunt disponibile. Microsoft nu a explicat de ce este necesar o actualizare a procesorului pentru aceasta și, de asemenea, nu a spus cât va costa actualizarea procesorului. Se pare că „Windows Core OS” (WCOS) pentru Surface Hub 2 a fost amânat până în 2020, deoarece toate caracteristicile unice ale Surface Hub 2 care au fost demonstrate în mai au fost construite pe sistemul de operare Windows Core. Acum, Surface Hub 2 va fi livrat cu sistemul de operare Surface Hub mai vechi și va face upgrade la cel nou bazat pe sistemul de operare Windows Core în 2020, când va fi gata.

Microsoft spune că face acest lucru pentru că au cerut aceeași experiență Surface Hub într-un design mai subțire cu specificații actualizate. Singura altă alternativă ar fi să nu livrați Surface Hub 2 cel mai devreme până în 2020, ceea ce Microsoft nu vrea să facă, deoarece există companii gata să cumpere Surface Hub 2 acum. Deci, va fi livrat cu Surface Hub 2S, iar în 2020, Surface Hub 2X va deveni disponibil pentru utilizatorii Surface Hub 2 pentru a face upgrade la.

Ce părere aveți despre aceste planuri de lansare pentru Surface Hub2? Spune-ne în comentarii.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here