Camera și stiloul Surface Hub 2 apar pe Microsoft Store

Ce trebuie sa stii

  • Stiloul și camera Surface Hub 2 au apărut pe Microsoft Store.
  • Pixul este listat la 169 USD.99, iar camera este listată la 219 USD.99.
  • Niciun articol nu este disponibil pentru comandă momentan.

Stiloul și camera Surface Hub 2 au apărut pe Microsoft Store. Deși specificațiile și designul acestui hardware erau deja cunoscute, listele din magazine includ prețul. Camera Surface Hub 2 este listată la 219 USD.99. Pen-ul Surface Hub 2 este listat la 169 USD.99. Linkurile către intrările lor au fost găsite de utilizator de Twitter WalkingCat. Aceste prețuri nu confirmate, așa că există întotdeauna șansa ca acestea să se schimbe înainte de a fi lansate.

Surface Hub 2 se adresează utilizatorilor corporativi și companiilor. Dispune de un afișaj 4K care acceptă până la patru apeluri video conferințe simultane. De asemenea, acceptă cerneală avansată. Poate fi folosit când este conectat la priză sau pe baterie, astfel încât să se poată muta în diferite săli de conferințe. Surface Hub 2 este, de asemenea, modular, ceea ce înseamnă că companiile pot actualiza componentele interne ale dispozitivului fără a completa întregul dispozitiv.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Camera de pe Microsoft Store pare identică cu cea livrată cu Surface Hub 2. Înregistrează în 4K și funcționează în condițiile de lumină scăzută, datorită parțial obiectivului său mare și deschis. Am putut să vedem camera de aproape când am lucrat cu Surface Hub 2.

De asemenea, stiloul pare identic cu stiloul livrat împreună cu dispozitivul. Este receptiv și poate fi folosit pentru cerneală pe ecranul gigantic. Latența Surface Hub 2 pentru stilouri este de aproximativ aproximativ din cea a Surface Hub-ului original.

Accesorii electrice portabile (și accesibile) pe care le iubim

Fiecare dintre aceste gadget-uri de încărcare vă va menține echipamentul și gadgeturile preferate mai mult timp și niciunul dintre ele nu costă mai mult de 30 USD.

Powerbank micro-USB VisionTek de 8.000 mAh (13 USD la Dell)

Acest powerbank cu dublă ie vă poate reîncărca rapid toate dispozitivele, datorită unei „funcții de încărcare rapidă” de doi amperi, folosiți portul său de ie micro-USB. Designul său simplu include un indicator LED și costă aproximativ la fel de mult ca un singur bilet la film.

Baterii Panasonic eneloop AA (de la 13 USD la Dell)

Bateriile reîncărcabile Panasonic sunt printre cele mai bune disponibile și doar câteva dintre ele vă vor menține telecomanda, șoarecii sau alte periferice preferate alimentate atunci când aveți nevoie de ele. Sunt, de asemenea, ecologic. Și încărcătorul accesibil al companiilor se potrivește și încarcă atât bateriile AA, și bateriile AAA cât timp.

Pad de încărcare fără fir Belkin Qi (30 USD la Dell)

This place de încărcare fără fir Qi discretă arată bine (și cam ca un OZN

) și încarcă cu ușurință toate dispozitivele dvs. compatibil cu Qi până la 5W. Indicatorul LED se aprinde atunci când vă încărcați. Și costă doar 30 de dolari.

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here