Disponibilitatea Surface Hub 2, prețurile și multe altele sunt așteptate pe 17 aprilie

Surface Hub 2 de la Microsoft a fost anunțat în urmă cu 10 luni, dar la momentul respectiv lipseau multe detalii, inclusiv cât va costa, specificațiile și când îl pot cumpăra companii.

Acest lucru este pe cale să se schimbe pe 17 aprilie în New York City, unde se află Surface Panos Panay și echipamentele ar putea oferi în sfârșit toate detaliile despre popularul afișaj de colaborare la Microsoft. De asemenea, ar trebui să putem obține în sfârșit un videoclip cu noul hardware și să vedem cum funcționează totul.

Tocmai au fost trimise invitații pentru ceea ce se presupune a fi un eveniment media foarte discret, în cooperare cu Steelcase. Tema evenimentului este „experimentați noi moduri de a lucra mai bine, împreună”, care este foarte în concordanță cu Surface Hub 2.

Ce este Surface Hub 2 și ce este nou

Microsoft a dezvăluit pentru prima dată Surface Hub 2 pe 15 mai 2018, iar ulterior l-am văzut în persoană – dar nu l-am putut atinge sau folosi.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Surface Hub 2 este continuarea Surface Hub-ului original din 2015. Surface Hub 2S (există două versiuni) este cel care va fi lansat în curând și are un 50.Ecran de 5 inchi „mai mult de 4K” cu un raport de aspect familiar de 3:2. Există, de asemenea, o cameră video 4K, difuzoare încorporate, un nou Surface Pen (mai mult ca un marker), o matrice de microfoane în câmp îndepărtat și un ecran aproape fără ramă.

Modul în care funcționează Surface Hub 2 este, totuși, marea problemă. După cum am scris anul trecut:

Mojo-ul secret este însă că noul Surface Hub 2 se poate roti acum pe o nouă balamă ingenioasă, care permite utilizatorilor să comute rapid computerul gigant de la orientările peisaj la portret. Suprafața mare poate fi montată pe un perete sau pe un cărucior cu rol noi pentru a o face mai mobilă.

Companiile cu buzunare adânci pot face rost de două Surface Hub 2 amplasate unul lângă altul în peisaj sau până la patru Surface Hub 2 montate adiacent în modul portret. PC-urile pot funcționa apoi independent sau împreună.

Surface Hub 2 are, de asemenea, un sistem de conectare cu amprentă pentru Windows Hello, iar într-o nouă întorsătură, sistemul de operare permite doi utilizatori să se conecteze simultan la PC pentru a partaja informații în timp real între conturi.

PC-urile cu Windows 10 și cele care folosesc Microsoft Teams pe orice dispozitiv (iOS, Android sau Windows) pot interacționa cu Surface Hub 2 direct și în „colaborare dinamică” folosind aplicații OneNote, Teams și Whiteboard la birou sau în întreaga lume.

Doi utilizatorii se pot conecta acum la Windows în timp cu doar o apăsă cu degetul mare.

Cealaltă caracteristică semnificativă este că Surface Hub 2 are un design modular. Un nou „cartuș de procesor” poate fi scos, actualizat și întreținut în timp, ceea ce ar trebui să mărească durata de viață a Surface Hub 2.

Practic cu noul Surface Hub 2 și versiunea de Windows Core OS

Surface Hub 2 în 2019 va fi livrat cu o experiență software cunoscută sub numele de Surface Hub 2S, care este aceeași versiunea de Windows 10 găsită pe Surface Hub original. Un sistem de operare conectat care nu va fi disponibil cel puțin până în 2020 va aduce o rotație mai lină, imagini de fundal live și capacitatea de a mai multe Surface Hub 2 împreună pentru a afișa mai mare. Această experiență cu sistemul de operare este denumită „Surface Hub 2X” și așteaptă să ruleze sistemul de operare Windows Core.

Surface Hub 2 și așteptările noastre de 17 aprilie

Panay de la Microsoft, care supraveghează linia Surface, este de așteptat să demonstreze capacitatea deplină a Surface Hub 2 pe 17 aprilie, inclusiv modul în care organizații precum școlile, creațiile și companiile pot folosijul pentru colaborarea la distanță.

Detalii despre procesor, RAM, stocare și multe altele ar trebui, de asemenea, împărțiți împreună cu modul în care funcționează sistemul modular pentru upgrade-uri hardware.

Microsoft a anunțat anterior că Surface Hub 2 ar trebui să fie livrat în al doilea trimestru al anului 2019, dar acum ar trebui să obținem o dată fermă pentru acea lansare.

În cele din urmă, ar trebui anunțate și prețurile oficiale pentru Surface Hub 2. Anterior, Microsoft ne-a spus că prețurile sunt în conformitate cu „dispozitivele similare” (surface Hub de 55 inci de ultima generație costă 8.999 USD).

Vom fi la evenimentul din 17 aprilie din New York pentru a acoperi anunțul. Cu toate acestea, nu este de așteptat să fie transmis în direct.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here