Surface Go acum disponibil pentru precomandă începând de la 399 USD

Microsoft a introdus în această săptămână cea mai recentă intrare din linia sa Surface, Surface Go. Începând de la 399 USD, tableta portabilă este acum disponibilă pentru precomandă direct de la Microsoft.

Surface Go se adresează în mod direct piețelor educaționale și întreprinderilor, precum și consumatorilor generali care caută o opțiune de buget premium pentru a urca în trenul Surface. Este inclus un ecran tactil de 10 inchi 1800x1200, până la 8 GB RAM și până la 128 GB spațiu de stocare. Toate acestea sunt alimentate de un procesor Intel Pentium Gold 4415Y la 1.6GHz și grafică Intel HD 615.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

În completare, sunt camerele de 5MP și 8MP din față și, respectiv, din spate. Și există chiar și suport Windows Hello pentru recunoașterea facială. În cele din urmă, va fi disponibilă și o opțiune LTE. Estimările de livrare sunt în prezent stabilite pentru o lansare de 1 august în S.U.A.S. și 22 august pentru Marea Britanie.

Puteți continua și precomanda Surface Go începând de la 399 USD acum, dar rețineți că Surface Pen și Type Cover sunt vândute separat.

Vezi la Microsoft Store

  • Surface Go: tot ce trebuie să știi
  • Precomenzi și informații despre disponibilitate pentru Surface Go

Este posibil să câștigăm un comision pentru achiziții folosind link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here