Super Lucky's Tale acum disponibil pentru precomandă, înainte de lansarea Xbox One X și Windows 10

La începutul acestui veri, ca parte a conferinței de presă Microsoft E3 2017, Playful Corp a dezvălui viitorul său platformer, Super Lucky's Tale. În timp ce predecesorul său, „Lucky's Tale”, a fost un titlu de lansare exclusiv pentru Oculus Rift, cea mai recentă intrare din seria abandonează căștile, în căutarea jocului tradițional de platformă. Pentru cei care să așteaptă cu nerăbdare aventurile viitoare ale lui Lucky, jocul este acum disponibil atât pentru precomandă, cât și pentru predescărcare înainte de lansare.

După cum a anunțat Larry Hryb, director de programare la Xbox Live, Super Lucky's Tale poate fi acum avansat pe console Xbox One și PC-uri cu Windows 10, înainte de lansarea la sfârșitul acestui an. Prețul de 29 USD.99, veți asigura accesul la jocul pe ambele platforme, suportul oferit de joc pentru inițiativa Microsoft Play Anywhere.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Lansat pe 7 noiembrie 2017, Super Lucky's Tale va fi, de asemenea, un titlu de lansare pentru viitoarea consolă emblematică a Microsoft, Xbox One X. Cu siguranță specifice pentru a folosi resurse suplimentare, jocul va fi redat la 4K nativ, la 60 de cadre pe secundă (FPS) - o ieșire aspirațională pentru titlurile dezvoltate având în vedere sistemul.

Deși Super Lucky's Tale s-ar putea să nu iasă în evidență printre cele mai mari blockbuster triple-A din acest an, jocul încă caută să dezvolte punctele forte ale platformelor clasice din deceniile precedente. În plus, jocul iese în evidență și ca un plus exemplar la ecosistemul Xbox, care se așteaptă să îmbrățișeze atât hardware-ul nou, cât și programele existente oferite de Microsoft. Între timp, faceți clic pe linkul de mai jos pentru a fi dus la pagina Magazinului Xbox.

Vedeți în magazinul Xbox

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here