Summer Game Fest la E3 2021: Totul anunțat

Sursa: Summer Game Fest

E3. Ar putea fi ușor să ratezi ceva în valoare de trailere, așa că am compilat pentru tine tot ce anunțat în timpul fluxului de deschidere al Summer Game Fest la E3 2021.

Jocurile prezentate în timpul Summer Game Fest se îndreaptă către toate platformele de jocuri moderne, inclusiv Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, PS5, PS4, Switch și PC. Unele dintre aceste jocuri ar putea deveni cele mai bune jocuri Xbox și cele mai bune jocuri pentru PC de fiecare dată când se lansează, așa că merită să fii cu ochii pe ele. Iată tot ce a fost anunțat în timpul Summer Game Fest la E3 2021.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Sari la:

 • Anunţuri majore
  • Elden Ring
  • Tiny Tina's Wonderlands
  • Death Stranding Director's Cut
  • Foaia de parcurs printre noi
  • Editura Prime Matter
  • Back 4 Blood Open Beta
  • Tales of Arise
  • Jurassic World Evolution 2
  • Anacruza
 • Fiecare anunt

Fiecare anunț major în timpul Summer Game Fest la E3 2021

Unele dintre cele 2 din timpul Summer Game Fest la E3 201 au fost mai presus de restul. Iată cele mai mari informații din timpul evenimentului și toate cele mai importante informații despre care aveți nevoie.

Elden Ring

Au existat multe speculații care au condus la Summer Game Fest că aproape miticul Elden Ring va face apariția fatidică la sfârșitul spectacolului. Chiar și cu aceste zvonuri, a fost încă șocant să văd un nou trailer de joc Elden Ring, complet cu o dată reală de lansare pentru cel mai recent joc asemănător Souls de la From Software și Bandai Namco.

Elden Ring, plasat într-o lume fantezie întunecată, co-scrisă de George R.R. Martin se lansează oficial pe Xbox Series X|S, Xbox One, PS5, PS4 și PC în ianuarie. 21, 2022.

Succesorul lui Dark Souls

Elden Ring (precomandă)

Elden Ring...o, Elden Ring!

Elden Ring este următoarea epopee fantastică a lui FromSoftware, care se concentrează pe designul deschis într-un univers creat atât de președintele FromSoftware, Hidetaka Miyazaki, cât și de autorul A Song of Ice and Fire, George R. R. Martin.

 • 60 USD pe Amazon
 • 60 USD la Best Buy
 • 60 USD la Walmart

Tiny Tina's Wonderlands

Tiny Tina's Wonderlands este un joc nou-nouț, plasat în universul Borderlands și se așteaptă să combine o distribuție de stele cu umorul tradițional Borderlands și acțiunea ciudată, precum și câteva aspecte mai asemănătoare fanteziei. Tiny Tina's Wonderlands va veni pe Xbox Series X|S, Xbox One, PS5, PS4 și PC când va fi în 2022.

Death Stranding Director's Cut

Nu știm prea multe despre Death Stranding Director's Cut, doar că aceasta o versiune extinsă a celui mai recent joc video al lui Hideo Kojima care se îndreaptă aparent către PS5. Trailerul include o mulțime de indicii pentru fanii Death Stranding, precum și un sau de Paște nu atât de subtil pentru fanii Metal Gear. Vom afla mai multe despre Death Stranding Director's Cut relativ curând.

Foaia de parcurs printre noi

Echipa minusculă și talentată de la Innersloth și-a făcut apariția la Summer Game Fest pentru a dezvălui cea mai recentă foaie de parcurs Among Us, care include câteva anticipații la ceea ce urmează după jocul online care a cucerit lumea. Din păcate, nu există o dată de dezvăluire pentru Among Us pe Xbox, dar știm că Innersloth face ca modul de joc neoficial Hide & Seek să fie un lucru real în Among Us, vin noi produse cosmetice și culori și au început lucrările pentru a cincea. harta pentru Among Us.

Noul editor Prime Matter

Koch Media a zguduit lucrurile în timpul Summer Game Fest la E3 2021, anunțând o nouă componentă de publicare, Prime Matter, care va include o gamă câștigătoare de jocuri precum Payday 3, King's Bounty 2 și următorul joc Painkiller, care a fost. , de asemenea, confirmat în timpul evenimentului. Sunt multe de la Prime Matter, așa că consultați trailerul de mai sus și postarea noastră pentru mai multe informații.

Back 4 Blood Open Beta

Creatorii Left 4 Dead s-au alăturat Summer Game Fest pentru a arăta mai mult Back 4 Blood, viitoarea lor renaștere spirituală a infamului joc cooperativ cu zombi. Pe lângă dezvăluirea unui nou șef, ei au anunțat, de asemenea, că Back 4 Blood Open Beta începe pe 5 august 2021, înaintea datei sale oficiale de lansare pe 12 octombrie.

Tales of Arise

Summer Games Fest a inclus un nou trailer plin de acțiune pentru Tales of Arise, cea mai recentă intrare în seria JRPG Tales de la Bandai Namco. Acest cel mai nou trailer dezvăluie două personaje noi și o mulțime de alte informații pentru fanii seriei. Tales of Arise se lansează pe Xbox, PlayStation și PC pe 10 septembrie 2021.

Jurassic World Evolution 2

Un trailer cu aspect superb a fost prezentat pentru a dezvălui Jurassic World Evolution 2, continuarea creatorului parcului tematic de dinozauri Jurassic World Evolution. Nu avem o mulțime de informații despre Jurassic World Evolution 2, dar știm că echipa aduce cel mai recent creator de parc pe PC pe Steam și Xbox Series X|S, Xbox One, PS5 și PS4.

Anacruza

Anacrusis pare a fi un joc cooperativ SF care nu aminteste de Prey cu estetica generala si inamicii extraterestri. Ceea ce face ca The Anacrusis să fie special este că vine pe Xbox și PC mai târziu în acest an, iar lansarea pe Xbox Game Pass prima zi. Anacrusis se va alătura listei tot mai mari de jocuri cu ziua și data lansării în serviciul de abonament Microsoft, care va schimba industria, în toamna anului 2021.

Fiecare anunț în timpul Summer Game Fest la E3 2021

Aveți nevoie de lista completă de după? Am urmărit fiecare joc, DLC și actualizare dezvăluită în timpul Summer Game Fest la E3 2021 și le-am pus într-un singur loc: aici.

Tiny Tina's Wonderlands

Tactica Metal Slug

Death Stranding Director's Cut

Jurassic World Evolution 2

Arca Pierdută

Call of Duty: Warzone Sezonul 4

Foaia de parcurs printre noi

Sare și sacrificiu

Cenușă solară

Evadare din Tarkov

Campus cu două puncte

Smite & Stranger Things

Editura Prime Matter

Anacruza

Rocket League și F9: The Fast Saga

Vampir The Masquerade: Bloodhunt

Casa Cenușii

Tales of Arise

Planeta Lanei

Dungeons & Dungeons: Alianța Întunecată

Paladini și gen:LOCK

Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin

Wave Break

Temniță fără sfârșit

Fall Guys & NieR: Automata

Back 4 Blood Open Beta

Triburi din Midgard

Evil Dead: Jocul

urmări trailerul oficial pe YouTube.

Elden Ring

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here