Strategie JRPG Valkyria Chronicles 4 se lansează pe Xbox One în 2018

În Valkyria Chronicles 4, jucătorii se întorc pe un continent devastat de conflict cu un sistem de luptă tactică de joc de rol familiar, dar rafinat. Potrivit dezvoltatorilor, stilul său de artă vibrant și evocator înfățișează o panză vie de acuarele și o poveste captivantă inspirată de cel de-al Doilea Război Mondial, plină de triumfuri importante, pierderi sfâșietoare și speranță neașteptată pentru spiritul uman. Nu este clar când Valkyria Chronicles 4 va ajunge anul viitor pe Xbox One, Nintendo Switch și PlayStation 4, deoarece Sega nu a oferit o dată concretă de lansare.

Pentru cei care nu sunt familiarizați cu franciza, povestea are loc pe un continent fictiv cu propria istorie. Pământurile Europei sunt cuprinse de flăcările celui de-al doilea război european dintre Federația Atlantică și Alianța Imperială Autocratică de Est. Federația se luptă de obicei împotriva forțelor Imperiului care doresc să le supună. Când știu că nu pot câștiga fără o mișcare îndrăzneață, Federația execută Operațiunea Northern Cross, o ultimă încercare de a captura capitala imperială și de a pune capăt războiului.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Intri în pielea comandantului Claude Wallace și a prietenilor săi din copilărie. Grupul este trimis să lupte pentru succesul operațiunilor disperate. Se pare că vor fi introduse elemente noi și în franciză. Jucătorii trebuie să îndure medii dure care înfricoșează oasile, valuri de soldați și terifianta Valkyria. Asta nu este tot. Pentru cei dintre voi care sunt familiarizați cu franciza, Sega promite că jocul dezvăluie un adevăr care îi va zgudui pe toată lumea până la capăt.

Fii cu ochii pe WindowsCentral.com/Gaming pentru toate cele mai recente jocuri, accesorii, știri și recenzii pentru Xbox și Windows 10!

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here