StockAlert Live! - Revizuire

Una dintre caracteristicile frumoase ale Windows Phone 7 este folosit Live Tiles. Acestea vă permit să monitorizați informații cheie din aplicații, cum ar fi mesaje noi, întâlniri și actualizări meteo.  Acum puteți urmări informații despre stocul cu aplicația Windows Phone StockAlert Live.

Dezvoltat de Kabzara Software, vă permite să urmăriți activitatea bursieră dintr-o privire cu Live Tile sau puteți aplica aplicația completă pentru informațiile principale despre activitatea pieței și acțiunile care vă interesează.

Pentru mai multe despre StockALert Live și pentru a vedea dacă $.Aplicația 99 este o investiție demnă, urmați pauză.

Configurarea StockAlert Live este simplă. Doar atingeți butonul „plus” din partea de jos a ecranului principal și introduceți simbolul bursier sau numele companiei. Stocul este acum adăugat la lista de pe pagina principală.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

De asemenea, StockAlert Live vă va permite să urmăriți până la șase acțiuni pe Tile Live. Acestea vor fi primele șase acțiuni listate pe pagina principală. Pentru a rearanja ordinea listelor pe pagina principală, atingeți lung stocul pe care să poată să îl mutați. Va apărea un meniu pop-up pentru a vă permite să mutați sau să ștergeți stocul.

StockAlert Live face mai mult decât să urmărească prețurile acțiunilor. Din lista principală, dacă atingeți un stoc individual, se deschide un centru de informații pe acel stoc anume. Centrul include detalii despre stoc, orice înregistrări SEC și orice știri referitoare la acel stoc anume.

Impresie generală

Dacă aveți nevoie de o aplicație pentru a vă urmări stocurile, StockAlert Live merită luat în considerare. Live Tile vă oferă posibilitatea de a vă uita la telefon pentru a vedea activitățile pe piață și când deschideți aplicația completă, găsiți informații suplimentare despre acțiunile dvs.

Singurul lucru pe care l-aș putea schimba despre StockAlert este să adaug indicii pe ecranul principal. Așa cum este, dacă puteți să urmăriți indicele Dow Jones, trebuie să-l adăugați la lista de acțiuni.

Există o versiune de probă gratuită a StockAlert Live și copia completă vă va rula $.99. Vedem că StockAlert Live este o investiție bună și puteți găsi copia aici (deschide desktopul Zune).

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here