Aprovizionați-vă cu accesorii auto populare Anker, inclusiv încărcătoare, camere și multe altele

Pe Amazon acum puteți economisi la o gamă de accesorii Anker pentru mașina dvs. cu până la 35% reducere la prețurile lor obișnuite acolo. Există câteva articole esențiale aici pentru a le păstra în mașină sau în garaj, iar prețurile de astăzi le fac să cumpere obligatoriu.

Primul este încărcătorul de mașină Powerdrive+ Dual USB de la Anker. De obicei, se vinde cu 18 USD, dar se reduce la un nou preț scăzut record de 11 USD.89 pentru azi. Capabil să încarce două dispozitive simultan și dispune de Qualcomm Quick Charge 2.0, încărcătorul de mașină poate ține pasagerii fericiți ținându-și dispozitivele încărcate din mers.

Cei care sunt conștienți de siguranță vor dori să arunce sau privire la Anker Roav DashCam S1. Astăzi este doar 71 USD.99 - aproape 40 USD din prețul obișnuit. S1 înregistrează înregistrări HD de 60 fps 1080p, are vedere pe timp de noapte, detecte a șocurilor și înregistrarea GPS pentru a vă oferi o imagine precisă a oricăror evenimente. Pachetul vine complet echipat cu cameră, un încărcător de mașină cu 2 porturi, cablu USB, card microSD de 32 GB și două suporturi autocolante 3M - tot ce aveți nevoie pentru a scoate din cutie.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Anker Roav Jump Start Pro este, de asemenea, redus la reducere, până la 74 USD.99. Am văzut cupoane rare pentru acest articol care a scăzut la 80 USD, dar este prima dată când vedem că scad atât de scăzut. Combină un demaror de urgență cu un încărcător de baterie de urgență. Dacă mașina ta moare pe tine, nu va trebui să-ți faci griji că vei rămâne blocat în mijlocul nimicului și poți ajunge la 15 porniri de la o singură încărcare a acestui dispozitiv. Are o lampă LED de înaltă intensitate încorporată plus două porturi USB pentru a vă încărca dispozitivele mobile în situație de strângere cu bateria de 8000 mAh.

În cele din urmă, dacă îți place să-ți păstrezi mașina curată, mașina de spălat cu presiune electrică Anker Roav HydroClean este pentru tine la 115 USD.99. De obicei, se vinde cu 160 USD și rar scade sub 130 USD, ceea ce face acum un moment minunat pentru a cumpăra unul. Are un motor de 1800 W care oferă o presiune de 2100 psi pentru o curățare profundă și temeinică. Cablul său lung de 35 de picioare și furtunul lung de 26 de picioare îl fac ușor de curățat în jurul vehiculului dvs. sau pentru a putea curte sau alee să arate din nou ca nouă.

Aceste oferte expiră când se termină ziua, așa că nu așteptați.

Vezi pe Amazon

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here