Stickyman Bottleship este o ceartă în bar de proporții epice

Stickyman Bottleship este un joc interesant pentru Windows 10, care este conceput în spiritul clasicului joc de masă Battleship. Cu toate acestea, în loc să încerci să scufundi navele adversarului tău, încerci să distrugi disco barul adversarului tău. O faceți aruncând sticle în barul celuilalt.

Stickyman Bottleship are două moduri de joc, grafică colorată și animată și oferă un test frumos de strategie. În general, Stickyman Bottleship este un joc distractiv care pierde timpul. Versiunea gratuită este acceptată și este disponibilă pentru Windows10 PC și Mobile.

Meniul principal al Stickyman Bottleship este modest, cu opțiuni pentru a accesa setările jocului, a vedea regulile jocului și a sări în jocul în sine. Jocul Windows 10 are două opțiuni de joc care includ un mod pentru un jucător (tu vs. computer) și un mod pass-and-play pentru doi jucători.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Regulile sunt simple și urmează regulile tradiționale Battleship. Ai o tablă de joc grilă care are spațiul barului tău și lateral vei găsi o serie de linii ondulate. Acestea alte linii de legătură, canapele și accesorii pentru bar, care trebuie să fie plasate strategic pe tabla de joc (modă apăsați/trageți).

Odată ce toate dispozitivele de bară sunt puse la locul lor, are ocazia să facă advers lucru. De acolo, atingeți pe rând pătrate pe grila celuilalt pentru a localiza și distruge toate mobilurile sălii de bar. Când bateți pe un pătrat, barmanul dvs. aruncă o sticlă peste peretele care desparte cele două bare și dacă vă loviți un dispozitiv, vă continuați rândul. În cazul în care ratați și iubiți un pătrat gol, adversarul dvs. primește o tură de a vă sparge bara.

Animațiile sunt pline de viață atunci când lovești un obiect cu sticlele tale și te aștepți la un mic măcel stickman pe măsură ce jocul progresează.

Jocul cu un singur jucător este mai puțin fluid decât jocul cu doi jucători - necesită să atingeți un buton redare pentru a începe fiecare dată. Pot doar să ghicesc că acest lucru este în vigoare pentru a evita atingerea accidentală a unui pătrat în timp ce treceți telefonul sau tableta Windows adversarului dvs.

Deși nu văd că Stickyman Bottleship este un joc pentru Windows 10 pe care l-ați luat și jucați ore în șir, este totuși un joc plăcut. Văd că este o pierdere de timp distractivă, jucată între prieteni sau cu copiii tăi, dar poate avea probleme pentru sesiuni de jocuri maraton.

Disponibil 10 PC și singura problemă pe care o are cu Stickyman Bottle. Aceste videoclipuri de 15 secunde pot consuma destul de mult timp singur și pot lua o parte din distracția jocului. Din fericire, dacă sunteți atras de Stickyman Bottleship, există o opțiune de a elimina reclamele cu un dolar.99 dorite în aplicație.

Descărcați Stickyman Bottleship din magazinul Windows

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here