Priorități Se7en ale lui Steve Ballmer pentru 2009

Ce a fost pe lista de rezoluții de Anul Nou a lui Steve Ballmer pentru 2009? Mary-Jo Foley de la ZDNet a primit o privire. Windows 7, netbook-uri, servere, întreprindere, divertisment, totul este acolo.

În ceea ce privește Windows Mobile, iată ce avem:

Sistemele de operare Windows Mobile și servicii de jocuri/divertisment Zune - nu o platformă combinată hardware/software precum iPhone - este locul în care investește Microsoft, a reiterat Ballmer.

Din nou, fără telefon Zune. Foley a fost, de asemenea, destul de amabil să dezvăluie ceea ce a prezis Ballmer pentru 2007 și 2008. Faceți clic până la salt pentru a afla care au fost acele predicții.

Iată ce a avut de spus Foley despre predicțiile lui Ballmer din ultimii doi ani:

Ballmer pornografie Windows Mobile pentru 2008

A spune că Microsoft nu a încolțit o parte uriașă a pieței de telefoane mobile este un eufemism. Softies au spus cății cunosc bunuri slabe și au planuri pentru a face Windows Mobile 7 și Windows Mobile 8 mai ușor de utilizat, cu funcții precum recunoașterea atingerii și gesturilor. De asemenea, Microsoft lucrează la mai multe aplicații și servicii mobile pentru a face Windows Mobile mai convingător. Ei au nevoie, cu iPhone-ul Apple și platformele Android de la Google răsuflându-le pe gât.

Ballmer a subliniat că există o grămadă de alte piețe mai mici „în curs de dezvoltare” în care Microsoft va continua să investească pe termen lung, inclusiv asistență medicală, Zune (în special în servicii de divertisment/muzică pentru player și telefoane mobile) și Suprafață multi-touch. blatul mesei. Ballmer a spus că Microsoft face eforturi pentru a introduce tehnologia Surface în produse de mare consum, nu doar în mesele industriale.

Hmmmmm. ... Windows Mobile s-a asigurat cu siguranță în 2008, odată cu lansarea Windows Mobile 6.1. Dar „mai convingător?„Nu sunt atât de sigur. Zune și Surface nu pot fi găsite în Windows Mobile.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Ballmer pe Windows Mobile pentru 2007? Mult mai scurt. WinMo a fost nr. 9 pe o listă de noi puncte „din cele nouă „oportunități” în care crede că Microsoft poate susține o jumătate de miliard sau mai mult în creșterea marjei noi în următorii trei ani.„Această creștere cu siguranță încă se întâmplă. Dar se întâmplă destul? Și va fi sustenabil în 2009?

Ce ziceți băieți?

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here