Îmbunătățește-ți sunetul cu căștile de gaming Sennheiser GSP 300 la vânzare pentru 65 USD,

Căștile pentru jocuri EPOS Sennheiser GSP 300 sunt reduse la 64 USD.98 pe Amazon. This cască s-a vândut cu aproximativ 80 USD sau mai mult în cea mai mare parte a ultimului an. Chiar și atunci când a fost scos la vânzare, de obicei a scăzut doar la 70 de dolari. A fost o zi în urmă cu aproape un an în care a scăzut până la 60 USD, dar cu excepția acestei scăderi, oferta de astăzi este cel mai bun preț pe care l-am văzut. Același că este încă pentru MSRP de 100 USD la alți retailerii precum Best Buy, așa că prețul Amazon este disponibil pentru a clarifica comparația.

Ascultă

Căști de gaming EPOS Sennheiser GSP 300

Acesta este un set cu cască produs de Sennheiser care folosește un design acustic închis. Are un confort de lungă durată cu plăcuțe din spumă cu memorie XL care ajuta și la crearea unei etanșări acustice pentru un sunet captivant. Include bas puternic și semnale audio direcționale pentru jocuri.

64 USD.98 80 USD.00 15 USD reducere

  • Vezi pe Amazon

În timpul utilizării mărcii EPOS, aceste căști sunt fabricate de legendara companie audio Sennheiser. Deci, poți paria că vor avea un sunet grozav. Acestea folosesc un design acustic închis, iar pernițele pentru urechi din spumă cu memorie XL nu numai că vă oferă un confort de lungă, dar vă ajutați și să creați o etanșare acustică, astfel încât să obțineți tot sunetul prins chiar în urechi. creezi o experiență audio fantastică și captivantă. Setul cu cască este, de asemenea, proiectat pentru a genera semnale audio care vă ajută să faceți reacții mai rapide în joc.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

folosi GSP 300 și pentru mai mult decât doar pentru jocuri. IJt este un set cu cască excelent, cu capacitatea de a reda foarte bine frecvențele joase. Veți obține un bas și medii clare, astfel încât să puteți folosi doar pentru muzică, dacă există.

Există un microfon integrat și un braț de braț. Brațul este flexibil și vă permite să reglați microfonul complet pentru a fi potrivit pentru dvs. și pentru vocea dvs. De asemenea, se dezactivează automat dacă ridicați brațul. Urechea dreaptă are un control integrat al volumului, ceea ce este grozav atunci când trebuie să faceți ajustări rapide din mers în timpul jocului. Reduceți volumul când explozi devin prea puternic sau creșteți-l atunci când aveți nevoie să vă auziți chiar și atunci când aveți nevoie să mai liniștiți.

Balamaua cu articulație sferică permite setului cu cască să se adapteze la diferite dimensiuni și forme ale capului, fără a sacrifica durabilitatea sau ergonomia. Setul cu cască vine, de asemenea, cu un adaptor care îi permite să fie compatibil cu o gamă largă de platforme, inclusiv PC și Mac, console de jocuri precum PlayStation și Xbox și multe altele.

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here