SteelSeries Rival 310 este un mouse de gaming cu accent pe performanță

Perifericele, inclusiv mouse-urile și tastaturile, sunt adesea marcate cu eSporturi tencuite peste tot. Chestia este că multe dintre aceste produse nu oferă cu adevărat nivelul de performanță pe care l-am putea aștepta de la o ofertă „profesională”. Achiziționarea unui mouse eSports s-ar putea să nu fie la fel de precis sau confortabil de utilizare ca să spună un mouse cu design ergonomic și acest lucru este o problemă care face ca să devină un mouse solid să devină o problemă pentru consumatori.

Din fericire, Rival 310 de la SteelSeries este un mouse de gaming solid, care excelează în joc, indiferent dacă ești amator acasă sau profesionist pe scenă.

Vezi pe Amazon

Construit pentru jocuri

Senzorul este probabil una dintre cele mai importante componente ale unui mouse. Înlocuind bila tradițională care permitea detectarea mișcării, senzorii optici sunt mult mai precisi fără a fi nevoie să fie curați. SteelSeries are un nou senzor optic TrueMove care oferă suport pentru puncte pe inch (DPI) până la 12.000 fără a sacrifica performanța. Proiectată și realizată cu ajutorul PixArt, compania a reușit să includă o accelerație de 50G și o capacitate de până la 350 de inci pe secundă.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Alte caracteristici utile ale senzorului includ urmărirea reală până la 3.500 de numărări pe inch (CPI). Acesta este un punct culminant pentru jucătorii care folosesc setări CPI scăzute, cum ar fi 400 sau 800. Senzorul TrueMove3 urmărire reală 1-la-1 fără a utiliza nicio reducere a fluctuațiilor. orice peste 3.500 aduce reducere pentru o urmărire mai eficientă. Chiar și față de alți senzori Pix, noul senzor utilizat în seria 310 de șoareci oferă performanțe bune.

Deci acesta este senzorul și este o componentă solidă. Acesta este un avantaj imens pentru Rival 310 și este pozitiv să vedem SteelSeries investind în obținerea corectă a acestei părți a mouse-ului.

Proiectat pentru eSports

Rival 310 are un design similar cu alți șoareci din seria Rival. Carcasa exterioară neagră mat arată grozav, mai ales ținând cont de iluminare subtilă cu LED-uri. Dar doar pentru că mouse-ul arată o parte, nu înseamnă că nu se simte ca adevărată afacere. SteelSeries a petrecut în mod clar timp perfecționând senzația celor mai noi șoareci, iar Rival 310 nu este diferit.

Mânerele din cauciuc sunt amplasate pe fiecare parte a unității, ceea ce este sporește factorul de confort. Greutatea și dimensiunea totală permit utilizarea mai multor tipuri de prindere. Acestea sunt spuse, în cazul în care găsiți probleme cu greutatea lui Rival 310, nu există nicio modalitate de a rezolva acest lucru fără o soluție de bricolaj - din păcate, greutățile nu sunt disponibile ca supliment opțional și nu există un sistem de încărcare pentru proprietari. ajustați cât de greu este indicatorul.

Interesant, o zonă din care mi s-a părut că Rival 310 îi lipsește este principalele clicuri. Cele două butoane se simt ieftine, mai ales în comparație cu Rival 700, mai scump. Acum, acest lucru este oarecum de așteptat, dar lucrul este: cele două butoane laterale se simt durabile și de înaltă calitate. Nu sunt sigur care este problema aici cu butoanele principale din stânga și dreapta, dar parcă au fost ridicate prea sus și pot fi mutate cu ușurință la stânga și la dreapta.

Probabil că acest lucru nu va avea un impact negativ asupra performanței și nu am observat nicio problemă în timpul orelor de utilizare, dar poate fi ceva de reținut atunci când luați în considerare longevitatea și ce s-ar deteriora pe mouse. Ele oferă totuși un feedback sonor excelent.

Performanta ridicata

După cum am atins deja, senzorul oferă performanțe excelente. Testarea mouse-ului într-un număr de titluri, care acoperă mai multe genuri, nu a evidențiat nicio problemă în decalajul sau acuratețea introducerii. Mișcările indicatorului de pe ecran se simt ca o interpreta exactă a ceea ce se întâmplă pe mousepad, care este exact ceea ce orice jucător ar trebui să ceară de la mouse-ul său. Încercarea diferitelor setări DPI a permis urmărirea reală 1 la 1 și reducerea jitterului pentru a oferi performanțe solide.

Pe lângă jocuri, mouse-ul a funcționat bine și în utilizarea de zi cu zi. Navigarea pe web și utilizarea generală a aplicațiilor în Windows nu au cauzat niciodată probleme. O căptușeală adecvată este prezentă pe burta fiarei accesibile, care ar trebui să ofere suficient suport pentru mouse pentru sute de ore de mișcare.

Un șoarece solid

În general, Rival 310 este un mouse confortabil de utilizare pentru perioade lungi de timp. Designul nu împiedică performanța, dar pare mai scump decât este în realitate. Am fost serios impresionat de noul senzor TrueMove3, mai ales la acest preț. Ca un bonus suplimentar, avem integrate obișnuită cu SteelSeries Engine, care este încă considerat de mine cea mai bună soluție software pentru echipamentele PC.

Dezavantajele includ lipsa unui cablu USB detașabil, precum și butoanele principale relativ ieftine. Acestea fiind spuse, la doar 59 USD.99, nu există nicio îndoială că aceasta este o valoare excelentă pentru bani.

Pro:

  • Performanță excepțională.
  • Comod de manevrat.
  • Proiectat pentru eSports.
  • Accesibil.

Contra:

  • Cablu neextractabil.
  • Incapacitatea de a regla greutatea.
  • Clickerele principale se simt ieftine.

3.5 din 5

Vezi pe Amazon

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here