Setul cu cască SteelSeries Arctis 1 costă 50 USD și are elemente interne de ultimă generație”,

SteelSeries are multe puncte de preț din care pot alege jucătorii, dar până acum nu a existat niciodată o ofertă cu adevărat prietenoasă cu bugetul. Noul Arctis 1 umple acest gol, luând elemente interne similare cu cele găsite în modelele Arctis mai scumpe și păstrând doar cele mai importante elemente.

Veți găsi aceleași drivere pentru difuzoare și microfon ClearCast în Arctis 1 care este prezent în Arctis 9X, dar acest set de cupe vă costă doar 50 USD. SteelSeries include chiar și același design minunat, așa că arată că un set cu cască Arctis, singura diferență vizuală majoră fiind lipsa unei benzi de schi. Din acest motiv, setul cu cască are un succes în ceea ce privește confortul, dar este în continuare la fel de confortabil ca și prețul similar. Microfonul detașabil și designul cu profilul redus, de asemenea, că puteți dubla ca și căști pentru a vă bucura de toate melodiile preferate în timp ce sunteți afară. Aceleași drivere de sunet au ca rezultat o performanță ucigașă pentru preț.

Dacă nu ești place să cheltuiești prea mult pentru un set cu cască, Arctis 1 ar trebui să fie o alegere ideală, împachetând toate elementele esențiale pentru o performanță audio excelentă.

SteelSeries Arctis 1

Noul set cu cască de gaming de la SteelSeries, prietenos cu bugetul, are toate elementele interne grozave pe care le-ai găsi la modelele Arctis mai scumpe. Având aceleași drivere și microfon ClearCast detașabil, veți economisi bani în toate locurile potrivite.

  • 50 USD pe Amazon
  • 50 USD la Best Buy

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here