Rezervări Steam Deck s-au deschis și este deja afectat de bug-uri și scalpers

Sursa: Supapă

Ce trebuie sa stii

  • Rezervări pentru Steam Deck, un dispozitiv de joc portabil dezvoltat de Valve, sunt acum deschise în unele teritorii.
  • Ca și în cazul sistemelor de precomandă alt hardware de ultimă generație, aceste rezervări sunt în prezent afectate de multe probleme.
  • Este posibil să întâmpinați blocări, erori și erori în încercarea de a rezerva o unitate, în timp ce scalperii la început deja să crească prețurile pe site-urile de licitație precumții eBay.

Rezervări pentru Steam Deck, viitorul dispozitiv portabil de jocuri Valve, au fost deschise vineri. În timp ce unii au reușit să rezerve cu succes un loc în coadă, mulți potențiali proprietari nu au fost atât de norocoși.

Platforma oficialteam (singurul pentru a cumpăra Steam Deck dintr-o sursă adecvată) înregistrează anumite locuri, erori și erori, că avertiză utilizatorii conturile lor Steam sunt prea noi sau cerându-le să aștepte pentru că au făcut prea multe lucruri în trecut. Uneori pagina nu se încarcă deloc sau veți primi casete gri cu mesajul „Serverele de rezervări sunt ocupate, vă rugăm să încercați din nou."

Aceste tipuri de probleme nu sunt neapărat unice, așa cum poate atesta oricine care a încercat să cumpere un Xbox Series X, Xbox Series S, PS5 sau un nou GPU. Fluxul de trafic înseamnă că obținerea unei comenzi confirmate atât de timpuriu se poate reduce pur și simplu la a fi norocos.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Deși acest lucru nu este universal, unii utilizatori văd dimensiunile cozilor. Pavel Djundik, creatorul bazei de date Steam, a observat confortabil numărându-se în mii în mai multe regiuni.

Rezervările Steam Deck scurg dimensiunile cozii de rezervare.
Pentru modelul de 512 GB până acum:
SUA: 50k
UE: 8.4k
GB: 7k
Încercarea de a afla dacă există mai multe piscine regionale.

— Pavel Djundik (@thexpaw) 16 iulie 2021

Desigur, scalpii cu comenzi confirmate au trimis deja site-uri web precum eBay, cu comenzi ridicol de suprapreț de 2.000 USD pentru un Steam Deck.

Sursa: Windows Central

Observăm un succes oarecum consistent cu utilizatorii care nu fac clic excesiv, chiar dacă site-ul web se blochează pentru o activitate, ceea ce vă poate ajuta să primiți sau comandă.

Utilizatorii cu conturi mai noi (sau care primesc eroarea) pot incerca din nou pe 18 iulie.

În plus, cu rezervările acum deschise, putem vedea disponibilitatea comenzilor. Modelul de 64 GB și modelul de 256 GB așteptăm să fie livrat în Q1 2022, în timp ce modelul de 512 GB este așteptat în Q2.

Un computer portabil suprem

Steam Deck

Joacă-ți biblioteca Steam oriunde

Am vrut mai multe locuri pentru a vă juca biblioteca Steam? Acum vei putea cu Steam Deck. Această mașină vine în trei iterații, fiecare permițându-vă să vă jucați jocurile locale și portabil.

  • De la 399 USD la Steam

Extinde-ți jocurile

Card SD SanDisk de 256 GB

Stocați mai multe jocuri

Steam Deck acceptă stocare extensibilă prin carduri SD, ceea ce înseamnă că poți lua unul și poți introduce pentru a face loc pentru mai multe jocuri, dacă nu există un model cu un SSD.

  • 34 USD pe Amazon
  • 45 USD la Best Buy

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here