Steam Deck este deja ținta scalperilor, atingând 2000 USD în sus

Sursa: Supapă

Valve a anunțat ieri Steam Deck, un PC portabil cu specificații impresionante și un preț impresionant. Începând de la 399 USD, Steam Deck este o consolă portabilă asemănătoare Nintendo Switch, alimentată de Linux și Proton, deși se presupune că puteți instala Windows pe ea, nu avem încă idee cât de bine vor rula jocurile cu stiva completă Windows așezată deasupra. hardware-ul.

Indiferent, înregistrările pentru comandarea dispozitivului s-au deschis astăzi și trebuie să știți despre cumpărarea unui Steam Deck. Valve a luat măsuri destul de impresionante pentru a împiedica scalperii să apuce dispozitivul, dând prioritate utilizatorilor cu conturi Steam actuale și timpul de joc în detrimentul permițând oricui și tuturor să-l comandă. Cu toate acestea, serverele Steam au avut un pic de lovituri ca urmare, mulți utilizatori neputând să meargă să cumpere unul.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Oricum, mulți dintre noi au putut să rezerve o unitate. Și, din păcate, mulți dintre acești încercați deja să scalpeze consola pe site-uri precum Ebay.

Sursa: Windows Central / Ebay

O căutare rapidă pe Ebay dezvăluie o mulțime de prețuri ridicole ale oamenilor care încearcă să-și vândă rezervarea pentru Steam Deck. Habar n-am dacă Ebay va lua măsuri severe în acest sens, deoarece din punct de vedere tehnic nu există voie să vindeți bunuri digitale pe platforma lor din punct de vedere tehnic, deși unele dintre listele susțin că vor livra Steam Deck pe măsura ce va. fi lansat în decembrie 2021.

Scalping-ul a devenit o problemă predominantă în tehnologia modernă, având în vedere lipsa globală de cipuri, ceea ce face dificil de păstrat proviziile pentru consolele PlayStation 5, Nintendo Switch și Xbox Series X. Există o mulțime de videoclipuri virale de la scalpi care se laudă că au obținut munți de console și apoi le-au predat pentru profituri mari și cred că putem vedea similare cu PC-ul de jocuri unice al lui Valve.

În orice caz, probleme cu serverele lui Valve și graba de a începe să scalpe acest lucru îmi sugerează că Steam Deck ar putea dovedi a fi un pic de succes, ceea ce ce contrastează cu eforturile anterioare de hardware ale Valve cu VR și vechile mașini. cu abur.

Ai luat o rezervare pentru Steam Deck?? Spune-ne în comentarii.

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here